lauantai 26. maaliskuuta 2011

Tulispa se kevät......nyt äkkiä ja päästäisi siihen itse purjehtimiseen, että voisi lopettaa tämän sijaistoiminnan eli ostamisen. Niin kauan, kun edes kevätkunnostustöitä ei pääse aloittamaan, kukkaro kärsii. Merellä ei paljoa kauppoja ole ja 3G-yhteydet ovat toivottavasti huonot, että nettikaupoistakin tulee pysyttyä pois. Puuh.

Nämä odottelevat joka tapauksessa postissa hakemista. Valkoinen pellavaverho tulee salongin ja keulapiikin väliin. Ja koska se on arvatenkin aivan liian pitkä (ja verhoja on kaksi, vaikka tarvitaan vain yksi), ajattelin hyötykäyttää ylijäämäkankaan ikkunaverhoihin. Hah, talousihminen minä! Itse tosin olen aivan onneton ompelija, enkä edes omista ompelukonetta, joten samppanjanhimoiset ja käsityötaitoiset voivat ilmoittautua tässä vapaaehtoisiksi ompelijoiksi pullopalkalla. Koreja tilasin sälänsäilytyskäyttöön kolme. Tekstit käännän kohti seinää, jos alkaa näyttää liian levottomalta.
Nyt muutaman päivän työmatkalle, toivottavasti kevät on tullut sillä välin ja pääsemme takaisin tultuani niihin OIKEISIIN venejuttuihin käsiksi.

Kuvat HM 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!