maanantai 4. huhtikuuta 2011

Surfing

Sadepäivänä on hyvä surffailla höttömaailmassa.Meillä on kyllä reissukassi, tuo yllä oleva. Mutta olisihan tuo Anya Hindmarchin Boat Bag aika hauska. Mies voisi kantaa edelleen isossa laukussa tarvittavat vaatteet ja minä voisin sitten pikku nyssäkässäni kantaa vaikka iPadia (johon saa muuten navigaattori-appsin) ja ja naistenlehtiä. Kuulostaa tasapuoliselta jaolta, eikö?Kuva Polyvore

Mielelläni kantaisin myös tätä. Minulla on meneillään ankara pohtiminen, miten saisin perusteltua tämän ostoksen itselleni. Yritän yleensä olla ostamatta juttuja kylkiäisten takia, mutta nyt on niin ekstraihana kylkiäinen tarjolla, eikä varsinainen tuotekaan hukkaan menisi...Kuva googlattu

Kaikenlaisia hauskoja ihanuuksia tuli muutenkin tänään vastaan internetin syövereissä surffaillessa, muun muassa omien sanojensa mukaan sailor chic -henkinen mekko täällä.

Style-passport.com on muuten hyvä sivusto tyylitietoisille matkaajille, suosittelen tutustumaan!

4 kommenttia:

 1. No onpas ihana samppanjan kylkiäinen! Eihän tuo nyt hukkaan menisi :)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän veneessä tollaisen "kylmäpussin" skumpalle tarvii, kannella perinteinen cooleri ei kuitenkaan toimi...(ja vie liikaa tilaakin)

  kiva blogi!

  VastaaPoista
 3. Aijai, eksyin tänne Charin blogin kautta ja koukkuun jäin! Rakastan purjehtimista ja merta, mutta opiskelijana oman veneen hankinta on MELKO kaukainen unelma. Pääsenpähän elämään jonkun toisen samaa unelmaa blogisi kautta, kiitos! :)

  Julia

  VastaaPoista
 4. Päivi: Eihän se tietenkään menisi... Entisetkin samppanjat vain ovat vielä juomatta, kun mies ei juo samppanjaa ja yksin tulee harvemmin korkattua isoa pulloa.

  Anonyymi: Tosi hyvä perustelu! :D Samppanjapulloja ei vaan taida veneellä näkyä, kun vain minä juon meistä samppista ja lasipulloje ei muutenkaan ole tarkoitus veneelle viedä. Mutta kyllä tässä joku perustelu vielä keksitään!

  Anonyymi-Julia: Tervetuloa vain! Ja hei, se on kaukainen unelma, ei suinkaan saavuttamaton!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!