perjantai 22. heinäkuuta 2011

MYYDÄÄN PURJEITA!

Casa Norpan nopean toiminnan joukot ovat laittaneet rullapurjetilauksen vetämään. Puolustustaktiikkana mainitaan, että oli tätä suunniteltu himpun verran pidempään kuin vuorokauden verran. Rullapurjeesta on ollut puhe alusta asti ja kun taannoin saimme tietää erään ikivanhan pankkisähläyksen tuovan tilille pienen kesäbonarin, päätimme, että yritämme saada rullapurjeen jo tälle kesälomamatkalle. Toimittaja valikoitui pitkälti sen mukaan, että todella saisimme purjeen jo elokuuksi. Hintaa tuli vähän turhan paljon, kuten genaakkerialakoululainen veikkailikin, mutta bonari onneksi kattaa sen. Niinpä myymme pois kolme purjetta, jos joku vain suinkin halua ne ostaa.

1. Genoa 1, mylar. Purje on radiaalileikattu ja hankittu syksyllä 2006. Meripurje.
2. Fokka, dacron, latat. Meripurje, syksy 2003.3. Myrskyfokka, Niiniranta. Dacronia on tämäkin, mutta hankintavuodesta ei valitettavasti ole tietoa.Kaikki purjeet ovat hyväkuntoisia, mutta eivät tietenkään uudenveroisia, koska niillä on jo muutama vuosi ikää. Yhteydenotot sivupalkissa olevaan sähköpostiin. Myös hintaneuvottelut voidaan käydä inboxissa.

6 kommenttia:

 1. Voi että löysin kivan blogin! Kiitos kun jaat kokemuksiasi! Erityisesti purjehdushommat on meillä nyt pinnalla, kun kauhea hinku olis päästä taas vesille,(purjehtimaan) mutta on kolme pikkuista muttaa. Eli kolme pientä lasta ja mietityttää, onko veneen hankkiminen järkevää. Sopivasti vielä sattui niin, että pappa möi veneensä vuosi sitten, eikä päästä kokeilemaan lasten kanssa purjehdusta. Vaan vesille kaivattais niin älyttömästi... Teillä ei ilmeisesti ole kokemusta lapsista veneessä?

  Purjeetkin ostaisin, vaikka varastoon, jos ois se paatti. :D Rentouttavaa purjehduskesää teille!

  -Riikka

  VastaaPoista
 2. -Riikka: Kivaa, kun löysit tänne, tervetuloa! Meillä ei tosiaan ole kokemusta lapsista veneessä, mutta meillä on paljon tuttuja, jotka ovat purjehtineet tai muuten veneilleet koko lapsuutensa. Poikkeuksetta heidän muistonsa ovat hyviä ja monet sanovat, että veneily oli kivointa mahdollista perhetekemistä ja siitä ovat jääneet parhaat lapsuusmuistot. Käytännön puoleen joku lapsellinen varmaan osaa vastata paremmin ja kertoa, miten kaikki sujuu parhaiten. Luulisi kai, että kunhan naperoilla on tekemistä ja pelastusliivit, niin kaikki menee hyvin. Pidätän oikeuden muuttaa tämän mieleipiteeni täysin, jos meillä joskus on lapsia. :D

  VastaaPoista
 3. Hih, viimeinen virke kannattaa pitää mielessä koskien kaikkea lapsiin liittyvää. Tää on ihan oma haastava lajinsa myös. :D Kovasti ollaan mekin puhuttu, että vene ostetaan, vaikka lapsia olisi useampi. Että elämä ei siihen lopu ja purjehtia voi myös lasten kanssa, kunhan jaksaa nähdä vaivaa... Juu molemmat pitää kyllä paikkansa, mutta kyllä tässä jonkin asteinen realismi arjessä näyttäytyy kolmen pienen lapsen kanssa (3,2 ja 1 vuotiaat).

  Tsemppaavin esimerkki aiheesta on veljeni esikoinen, joka oli temperamentiltaan erittäin ehtiväinen neiti, mutta purkkarissa kuin enkeli, ja pieni oli aina hinkumassa vesille. Jotenkin niin hirveen söpöä! Ja johan se on teilläkin koira tottunut veneessä elämiseen! :D

  -Riikka

  VastaaPoista
 4. -Riikka: Ihana esimerkki! Jep, eipä se lasten kanssa purjehtiminen (varsinkaan tuonikäisten kanssa) mikään ihan helppo nakki ole, mutta joku muu varmaan tosiaan tietää paremmin. Koira on tottunut tosi kivasti, vähän jännitin sitä alkukesästä, mutta tosi hyvin on mennyt. Moottorivenettä koira nimittäin pelkäsi aika paljonkin.

  VastaaPoista
 5. Hei,
  En tässä äkkiseltään löytänyt tietoa purjeuden koosta... Mutta olisin kiinnostunut. Jos purjeita vielä jäljellä, laittaisitko hinta- ym. tietoja tulemaan. kotilo1961( at)hotmail.com. Paula

  VastaaPoista
 6. Hei! Onko teillä vielä tuo Genoa 1 jäljellä?

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!