maanantai 29. elokuuta 2011

Sisustusjossittelua


No eipä minun kauaa tarvinnut pinnistellä löytääkseni aiheita, joista voisi postailla talvellakin. Teidän kivojen ideoidenne pohtimisen lisäksi päästin sisustusmaanikkoni valloilleen. Tein muutaman vuoden sivutyönäni assarin hommia eräälle sisustajalle. En tee sitä enää, mutta auttelen toki ystäviäni sisustuspulmien kanssa mielelläni, jos vain suinkin osaan. Nyt olin oikeasti surffaamassa tapetteja ystäväpariskunnan arvioitaviksi, mutta haksahdin kangaspuolelle. Båtin verhoilu on oikein hyvä, eikä sitä ole tarvetta/aietta ainakaan lähivuosina muuttaa (Luoja tietää, että rahareikiä on jo muutenkin). Mutta jos... Koska kyllähän siihen tummansiniseen samettimaiseen pintaan tarttuu koirankarvoja, jotka valkoisuudessaan loistavat kauas. Koirankarvoja on miljoonia. Koiralla on karvanlähtöaika kaksi kertaa vuodessa. Sitä ei kukaan usko, kuinka paljon sitä karvaa lähteekään. Että sitä vaan, jos verhoilu joskus vaihdetaan, niin on minulla pari ajatusta takataskussa.

Olen ihan pöpinä patjaraitaan, joten suosikkiverhoilu olisi ehdottomasti raidallinen. Kuviollisessa kankaassa kuratassujen tömpsähdyksetkään eivät näy ihan heti. Esimerkiksi ruudulliset lakanamme eivät olleet mitenkään likaisen näköiset loman jälkeen, vaikka niissä onkin valkoista ja vaikka Laivakoira oli kulkenut keulapiikissä ihan omistajan elkein. Sininen olisi tietysti The Väri veneeseen, vaikka eivät nuo harmaatkaan rumia ole.

Ylin kuva Lauritzon's, alemmat Romo

Sinivalkoisissa tekstiileissä erilaisten kuvioiden yhdistäminen näyttää mielestäni erityisen hauskalta. Lexington näyttää mallia.Kuvat Lexington

Raikkailla sohvilla lojuisi tällaisia torkkupeittoja. Paitsi, että ne olisivat itse kutomiani. Pitäisiköhän ottaa tälle talvelle neulontahaaste, kun selvisin vihannespussistakin niin mallikkaasti...Kuva Riviera Maison

1 kommentti:

  1. Pitäisit varmaan (ellet ole nähnytkin) BBC:n sarjasta, jossa Top Gearissakin esiintyvä James May matkustaa itärannikkoa etelään Lontoon taksilla.

    VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!