torstai 18. elokuuta 2011

Upload failed

Hiljaisessa Elisaaressa meri on pläkä, vesi lämmintä ja sauna kuuma. Reissun viimeinen päivä alkaa olla käsillä - ehkä on aikakin, koska jääkaappi alkaa osoittaa hajoamisen merkkejä. Purjehdimme huomenna todennäköisesti kotiin asti.

Kuvalataukset ovat tökkineet pahastai, joten palailen reissujuttuihin kotikoneelta ja vastaan kommentteihinkin. Onpa haikea olo! Matka on ollut ihana, enkä millään haluaisi päästää siitä irti. Huomenna soi ensimmäistä kertaa kellokin aamulla. Kai se syksy tuli meidänkin Båt-maailmaamme.

2 kommenttia:

  1. Haikea fiilis, mutta teille on jäänyt mielettömästi ihania muistoja tästä reissusta. Kaikki on mennyt hyvin ja teidän loma on vaikuttanut todella rentouttavalta. Ihana tunnelma kun lukee näitä teidän reissujuttuja. :)

    VastaaPoista
  2. Ora: Jep, aivan ihanat muistot tästä jäävät. Kaikki meni niin hyvin kuin mennä saattaa ja oltiin kyllä todella rentoutuneita. Kotona odottava kasa hoidettavia asioitakaan ei ainakaan vielä nollannut tätä... En vuonna uudestaan sitten ja tänä vuonna vielä lisää pikkupurjehduksia. :)

    VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!