maanantai 19. syyskuuta 2011

Genreloikka

Blogin talvi on ollut jonkin verran esillä kommenttiboksissa. Minäkin olen sitä miettinyt, koska tykkään valtavasti kirjoittaa tätä, mutta eihän niitä venejuttuja koko talven yli oikein riitä. Olen kaikenlaisten sisustus-, lifestyle- ja muotiblogien innokas lukija, joten tuntuu luonnolliselta valua hetkeksi aikaa siihen suuntaan. Kevään ja kesän tullen palaan sitten purjehduksen maailmaan. Tyylillä tietenkin.

Mitä sitten on luvassa näille pimeille kuukausille?

Kotijuttuja

Kuivan maan kodinkin sisustus kiinnostaa minua kovasti. Se onkin veneen sisustuksen jälkeen ihan parasta! Meillä on varmaan kaikki mahdolliset remontit suunnitteilla lähivuosille, kun ysärikeittiö, -parketti ja -kylpytilat vetelevät viimeisiään. Jos ei ihan toteutusta vielä, niin suunnittelua ainakin on tulossa. Sisustusjuttuja toivottiin, niitä siis tulee muutenkin.

Matka- ja ruokajuttuja

Miksei näitäkin, silloin tällöin.Tyyliseikkoja

En varsinaisesti ole mitään päivän asu -tyyppiä, enkä kovin muodikas, vaikka tykkäänkin kovasti seurata muotia. Jos kuitenkin ostan jotain ihantajuttomanihanaa, niin lupaan hehkuttaa sitä täällä.Laivakoiraa

No tietty.
Leivontajuttuja

Mutta älkää kiltit odottako mitään vastaavia upeuksia kuin vaikka Belle Baiessa. Minä pidän kovasti leipomisesta, mutta filosofiani on hyvin rento "ei se nyt niin justiinsa ole". Tämä johtaa siihen, että tuotokseni ovat usein kyllä herkullisia, mutta ulkonäkö ei ole niin viimeistelty.Joulufiilistelyjä

Olen jokseenkin hurahtanut jouluun ja joululaulut soivat (tosin tahattomasti) päässäni ympäri vuoden. Syyskuun lopussa alan aina odottaa jo joulua. Meillä ei ole mitään ehdottomia jouluperinteitä (tosin samppanjasta ja graavilohesta en luovu), eikä vielä mitään suunnitelmia tälle vuodelle. Varmaa on vain se, että Blossan vuosimakuglögiä pitää saada.


Te, ketkä olette lukeneet blogiani vain purjehdusjuttujen takia: Toivotan teille mitä mukavinta syksyä ja talvea ja toivon tapaavani teidät taas keväällä! Satunnaisia purjehdusjuttuja täällä varmasti on läpi talven, mutta kuten arvata saattaa, niitä ei riitä ihan joka viikolle tai edes kuukaudellekaan.

14 kommenttia:

 1. Suunnitelma blogin talvikauden varalle kuulostaa mahtavalle, jään innolla seuraamaan!
  T.Marjut

  VastaaPoista
 2. Oo kuulostaa ihanalta! Varmasti seuraan jatkossakin! Onko kaikki kuvat omiasi? Teiltä? Ihania!! Oih, nyt ootan innolla, varsinkin sisustus- ja joulujuttuja! Minäkin olen kunnon jouluihminne, ja joulullaulut alkaa viimeistään lokakuussa soimaan meillä (tosin vain silloin salaa kun avokki ei ole kotoa;)) rakastan joulua<3 yhdessäoloa, ihania koristeita, lauluja, ruokaa, lahjomista.. <3

  VastaaPoista
 3. Aatulan Äiskä: Jee, kivaa, että tämä sai kannatusta! :) En millään malttaisi pysyä koko talvea poissa...

  Jessika: Jep, kaikki kuvat ovat omiani ja kotikuvat meiltä kotoa. Kiitos! :) Ja jee sille, että muitakin jouluhulluja löytyy!

  VastaaPoista
 4. Täällä mukana. :) Hei mua kiinnostaa teidän asuntoasiat siltä kannalta (sisustuksen ohella tietysti), että onko teillä millaisia aikomuksia tulevaisuudelle, jäädä nykyiseen, kenties vaihtaa tms. Ja joulu, täältä löytyy jo koneelta joululahjalistat as usual. Tänä vuonna on vaan vähän tylsä, sellainen välijoulun tuntu kaikessa. Kun ihan kohta päästään omaan uuteen kotiin ja ensi vuoden joulu tulee olemaan ensimmäinen ihan omassa kodissa vietettävä. Ei mennä isovanhemmille, vaan kutsutaan heidät meille ja aloitetaan lasten kanssa ikiomat perinteet. Se on kuitenkin vähän erilaista tehdä joulua itselle kuin muille, jos ymmärrät ajatuksen. Mutta ehkäpä tämä tämänvuotinen voisi olla sellainen goodbye tälle kodille -joulunvietto.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, ihanaa, ihanaa!

  Suunnitelmasi kuulostavat niiin hyviltä, etten malta odottaa uusia postauksia! Viimeaikaiset aikaisemmat juttusi ovat olleet huippua luettavaa (mm. lahjanostovinkit miehelle, kenkäpostaus), mahtava saada lisää luettavaa kivoista jutuista.

  Terkuin,
  jouluhullu Dora, jonka joulusuunnittelu alkaa yleensä jo juhannuksen jälkeen :D

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja aiheita sulla mielessä :)

  VastaaPoista
 7. Hyvän kuuloiset on plänit ja mielelläni noiden suunnitelmien mukana matkassa pysytään :)

  Blogillani on identiteettiongelmia, kun ollaan lähdössä vähän pidemmälle reissulle talven yli, josta tulee ihan oma yhteinen blogi meiehen kanssa, joten väkisinkin mietin, että mitä tuolle omalleni teen... Jatkanko omia höpinöitäni siellä vai keskitynkö yhteen yhteiseen ainoastaan.

  Mahtavaa, että sait omalta osaltasi ratkaisun postailuun, niin saadaan ihastella kauniita kuvia ja hauskoja juttuja jatkossakin!

  VastaaPoista
 8. Mä en lähde täältä kulumallakaan :). Niin mahtavaa tarinaa suollat! Ja koska lauantaina ostin jo ensimmäiset joululahjat odottamaan kaappiin, et arvakkaan, kuinka käyn kyttäämässä täältä joulujudensseja!

  VastaaPoista
 9. Samalla innolla myös täällä! Sisustaminen on ihanaa! Vaikka itselläni ei niin sitä silmää olekaan niin nautin sitäkin enemmän sinun kauniista kuvista ja ihanasta tunnelmasta, jonka kuviisi vangitset! Ja vinkit luetaan myös tarkkaan :)

  VastaaPoista
 10. Jee, genrevaihdos talveksi kuulostaa just hyvältä. Niin mielelläni kuin teidän purjehdusjuttuja luenkin, ymmärrän, ettei talveksi riitä kerrottavaa.

  VastaaPoista
 11. Talvehdin siis blogissasi, sen verran lupaavalta vaikuttaa talvi jututkin.

  Sain muuten eilen loppuun Meren selkä taittuu, olen säästellyt sen lukemista sopivaan ajankohtaan, enkä tiennyt sen tulevan jo ehkä näin nopeasti. Saas nähdä ehditäänkö vene ostoksille vielä syksyn aikana!

  VastaaPoista
 12. Pauliina: Olemme ajatelleet niin, että asumme tässä varmaan melkein hamaan loppuun asti tai sitten siihen asti, että meillä on varaa johonkin täydelliseen loma-asuntoon meren rannalla, jolloin voimme muuttaa takaisin kerrostaloon. Eli pitkään tässä on tarkoitus asua. :)

  Dora: Kivaa, että nämäkin jutut kelpaavat! :) Joulujuttujakin on varmasti vaikka kuinka paljon.

  Anu: Kiitos! :)

  Zoe: Noi identiteettiongelmat on kyllä hankalia, kun blogi alkaa tietyllä teemalla ja sitten sitä ei jotenkin millään viitsisi muuttaa. Mun täytyykin heti tulla lukemaan lisää teidän matkasta!

  Tickler: Apua, mähän paljastun ihan huonoksi jouluhulluksi, kun kaikilla muilla on jo lahjatkin suunnitteilla ja mulla ei! :D Nyt mun pitää selvästi alkaa tsempata!

  Vega: Kivaa, että kelpaa. :) Vinkeistä en tiedä, osaanko niitä antaa, kun tämä oma tyyli sisustaa ei aina välttämättä ole se käytännöllisin... Kiitos kauniista sanoistasi. :)

  Nelli: Jep, eipä niitä oikein riitä. Nyt jännitetään, josko päästäisi vielä ensi viikonloppuna kerran vesille.

  Anni: Jee, veneostoksia! Kerro sitten pian, kuinka kävi!

  VastaaPoista
 13. Heips, arvaapa mikä meillekin on tulossa ensi kesänä? No juuri se, rullis! Genoa vetelee viimeisiään (aurinkoisella säällä näkee kaukaa reiät läpi, auts...), joten uuttahan sitä tarvitaan ja nopsaa, joten rullis on nyt meille tulossa! Onneksi nyt syksyllä saa vähän alennusta muutaman sadan euron verran ja vanhojen purjeiden myynnistä muutaman, joten purjehan alkaa jo olla melkein maksettu, eh, :). Tässähän ihan säästetään rahaa, jos ei jopa tienata :D. Mies puhui ominaisuuksista ja muista yksityiskohdista ja mä vaan huokailin (kuten säkin), miten sisälle saadaan tilaa purjeiden lähdettyä, voi tätä autuutta. Onhan taas sitten jotain uutta ensi kaudellekin meidänkin veneessä!

  VastaaPoista
 14. Miss P.: Jee, jipii! Onnea rulliksen hankinnasta! Kyllä se vain helpottaa elämää ja ootahan vain, ens kesänä teidän vene kulkee kuin tuulispää. Meillä ainakin tuli heti tosi paljon lisää vauhtia. Ja joo, todellakin meni ihan tienaamiseksi. :D

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!