maanantai 5. syyskuuta 2011

Uusi hätäruokasuosikkiMinulla on uusi hätäruokasuosikki. Tämä muuten sopii myös karppaajille, koska nykyään on olemassa sellaista karppileipää. Tein voileipäni siihen, vaikken itse karppausta harrastakaan, koska sitä sattui kotona olemaan. Maku on ihan hyvä. Ei se nyt mitään uunituoretta sämpylää tai kuohkeaa ciabattaa korvaa, mutta ajaa asiansa. Leivän väliin paistoin pannulla kananmunan. Paistoin sen molemmilta puolilta, ettei leviävä keltuainen aiheuttaisi sotkua syödessä. Ripottelin hiukan suolaa päälle ja viipaloin kurkkua ja paprikaa raikkautta tuomaan. Persiljan nappasin omasta kasvimaasta, arvelin sen sopivan hyvin leipääni ja niin se tekikin. Kuvan ottamisen jälkeen nappasin tosin vihannekset pois välistä ja laitoin ne vielä omaan rasiaansa odottelemaan leivän syömistä. Vettyneet voileivät ovat nimittäin ällöttäviä.

Tämä hätäruoka on tosi hyvä, kun tarvitaan jotain, mikä pitäisi muutaman tunnin nälkää, mutta ei torppaisi ruokahalua myöhemmin. Suosittelen!

2 kommenttia:

  1. Meillä on diabeetikkopoika, joka pistää insuliinia hiilarien mukaan. Tuo on hyvä leipä, koska sen ansiosta pistoksia tulee harvemmin!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: No sittenhän se on tosi hyvä leipä! :)

    VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!