perjantai 21. lokakuuta 2011

Cluelessness is the mother of invention

Tavaraa on maailmassa paljon. Joillain enemmän kuin toisilla. Niinpä veneen tyhjennyksen jälkeen oli hieman miettimistä tuon kelluvan kesämökin sisällön sijoittelussa. Kellari oli jo ennestään ihan täyteen ammuttu. Oli luovien ratkaisujen aika. Kaikki vaihtoehdot sängynaluksesta saunaan harkittiin. Patjoille ja veneeseen kuuluville tyynyille kehitin nyt tällaisen systeemin. Kasasin patjat yläkerran nurkkaan ja heitin päälle vanhan päiväpeiton sekä ne tyynyt. Myös pihatyynyt pääsivät mukaan kasaan, kun sattuivat olemaan sopivan värisiä. Voilà! Laivakoira oli saanut jälleen yhden lepäilyaseman. Ovatpahan patjat ainakin lämpimässä ja kuivassa paikassa. Keinuheppa ei ole kuvausrekvisiittaa vaan minun oma leluni, jonka ostin jostain ihmeellisestä päähänpistosta jokunen vuosi sitten. Keinun sillä aina silloin tällöin.

Myyssauspaikkoja onkin hyvä olla tarpeeksi. Laivakoira on varmaan koko perheen eniten myspys. Aina, kun se kuulee, että torkkupeittoa kahistellaan, niin se säntää salamana paikalle ja kainaloon. Niin tänäkin aamuna.
Otsikko on muuten lainaus maailman parhaasta telkkarisarjasta eli Gilmore Girlseistä. Ja parasta on se, kun saa kaivautua noiden tuhansien tyynyjen ja peittojen sekaan herkkujen ja Laivakoiran kanssa ja painaa play. Olen katsonut kaikki kaudet nin moneen kertaan, että osaan ne jo ulkoa. Uuttakin katsottavaa siis kaivataan. Olen vähän harkinnut Perhesiteiden ja Good Wifen DVD-bokseja (Joulupukki, take note).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!