keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kylässä

Kävin tänään ystäväni Rouva Muffinssin luona lounaalla. Ihastelen aina hänen perheensä kaunista kotia ja sainkin luvan ottaa muutamat kuvat blogiin katseltaviksi. Perheeseen kuuluu ystäväni ja hänen miehensä lisäksi Mini-Muffinssi, joka on kasvanut jo vauvasta taaperoksi. Hänen huoneensakaan ei ollut enää yhtään vauvamainen vaan enemmänkin jo pienen pojan huone. Ja kyllä, ystäväni (itse asiassa juuri sama, joka kannusti minua virkkaamaan itse vihannespussukan) on itse virkannut lentokoneet ja pilvet tauluun. Oh my.Kaunista on muuallakin kodissa. Täältä kotiin lähtiessä minulle tulee aina mieliteko järjestellä huonekaluja ja puunata omaa kotia.Kiitos kaunokainen klassikkoateriasta ja ihanasta seurasta! Pian taas uudelleen!

10 kommenttia:

 1. Kivan reippaan oloinen ja raikkaan värinen lastenhuone. :)

  Epävalaisinfriikkinä täytyy kysyä, että mikä tuo valaisin on K-tuolin vieressä lipaston päällä? Ihana! Siitä tulee muuten mieleen purjeveneen purje...

  VastaaPoista
 2. Kylläpä sinulla on ihana blogi! :) Pakko on heti ilmoittautua lukijaksi.

  VastaaPoista
 3. samaan sattui silmäni kuin empullakin, ihana valaisin! myös lastenhuoneen hylly ja torkkupeite viehättivät.
  tosin minulle ihan ykkösiä ovat kuvat ja tekstit laivakoirasta. muutenkin pidän kovasti blogistasi, tänne pitää pistäytyä usein!
  -kaisa

  VastaaPoista
 4. Emppu: Lastenhuone on tosi ihana! Vähän harmitti, kun en päässyt tarpeeksi kauas kuvattavista jutuista, että olisin saanut kokonaisuuksia paremmin kuviin. En tunnistanut itsekään valaisinta, mutta Rpuva Muffinssi kertoi, että se on Habitatin Ribbon. Stocka myy Habitatia ainoana Suomessa.

  Riina: Voi kiitos! Ja tervetuloa! :)

  -kaisa: Kivaa, kun pidät tästä ja käyt! ja tietoa valaisimesta on tosiaan vastauksessa Empulle. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis on ystävättäresi kotikin!

  Meillä kotona miekkonen ei juuri perusta blogien päälle, mutta kun yksi ilta surffasin ja kyseli että mitähän rouva oikein tiiraa niin näytin kesäkuvapostauksesi. Mies totesi heti, että kuvat ovat kauniita ja selkeästi asialla on alan ammattilainen tai ainakin erittäin hyvän visuaalisen silmän omaava tosiharrastaja. Kehuja sateli kuva kuvalta, kun kelasin näyttöä. Että terveiset ja kiitokset kauniista kuvista myös kotijoukoilta!

  S

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia täällä! p.s ne kengät ovat ihan mainiot,piilotin ne eteisen kaappiin meidän alligaattorilta (14 viikkoinen cavalierin pentu)ja toki mieheltä :)

  Nea

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka ihana koti ja tosi kiva lastenhuone! Kivaa, kun saatiin nähdä kuvia :)

  VastaaPoista
 8. S: Apua, mähän ihan hämmennyn! Kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi (miehellesi myös). Tuntuu ihan kreisiltä, että joku ajattelee noin, kun itse sitä aina miettiin, että pitäisi oikeasti opetella kuvaamaan. Mähän en ole malttanut opetella oikeastaan mitään teknisyyksiä, ISO-arvoja (vaimitänenyton), valotusaikoja ynnä muita ollenkaan. Painelen vaan nappia ja toivon parasta! :D Että todellakin kiitos ja ihanaa päivää sinne!

  Nea: Apua, teidän pieni alligaattori on varmaan maailman suloisin! Kivaa, jos kengät miellyttivät. :)

  Päivi: Mäkin olin iloinen, kun sain luvan kuvata. Ystäväni kaikki kodit ovat aina olleet tosi kauniita, hänellä on tosi hyvä maku. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana pienen pojan huone! Mä niin etsin neidille jotain kivaa nukkekotia, sain lisää inspistä tuosta kuvasta. Ystävälläsi on kaunis koti!

  VastaaPoista
 10. Mrs J.: Eikö olekin! Mä olen jo kymmenen vuotta ihaillut ystäväni ihania koteja. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!