tiistai 4. lokakuuta 2011

Onks tietoo?

Olen lykännyt uuden talvitakin hankkimista varmaan vuodesta 2007 ja tänä vuonna ajattelin vihdoin hoitaa tämän asian kuntoon. Lähden ensi viikolla shoppailuystävälliselle työmatkalle ja takkiostokset ovat siis prioriteettina. Nyt pitäisi enää vain tietää, tuleeko talvesta lumi- ja pakkastalvi vai harmaa vesisadetalvi. Eli ostanko pitkään haaveilemani tummansinisen duffelin......vai olisiko öljykangastakki enemmän paikallaan? Kun olin pieni ponityttö, suurimpiin tyylihaaveisiin kuuluivat samettiset kokonahkapaikkaiset ratsastushousut, nahkaiset ratsastussaappaat ja Barbourin öljykangastakki. Samettiset ratsastushousut löytyvät kaapista (krhm, itse asiassa samat, joita käytin lukioikäisenä ja ne kiristävät vain vähän), nahkasaappaitakin omistan, joten olisiko nyt aika toteuttaa takkihaave?Kuvat countryattire.co.uk

Kuka osaisi ennustaa talven säät luotettavasti, koska molempia en voi hankkia?

3 kommenttia:

 1. Onpa hankala kysymys. Jossain luki, että tästä talvesta olisi tulossa kahden edellisen kaltainen, eli kylmä, koska yleensä tietynlaiset sääjaksot toistuvat muutamina vuosina peräkkäin. Itse metsästän pitkää toppatakkia, ja menen huomenna tsekkaamaan Hullareiden valikoimat. :)

  Mistä löysit hyvän seinätelineen telkulle? Meidän yksi tv on nyt väliaikaisesti lainassa äidillä, jonka tv meni rikki, mutta tarkoituksena olisi kiinnittää se makkarin seinään.

  VastaaPoista
 2. Ora: No nythän ne kai lupasivat jo luntakin ensi viikolle jonnekin päin Suomea... Taitaa siis mennä duffelihommiksi, ellei köy niin, että koko talvena on taas ihan turhaa vetää päälleen muuta kuin sitä lämpimintä untuvatakkia.

  Löysin seinätelineen Gigantista. En vielä tiedä, onko se hyvä, kun ei olla laitettu sitä. Meidän vanha telkkari on 7 vuotta vanha ja ihan ekoja plasmatelkkareita ja asetti erinäisiä vaatimuksia, mitä uudemmat ei enää aseta, siksi oli niin hankalaa löytää telinettä. Yksi ehdittiin jo palauttaa ja kaupassa jouiduin hylkäämään ties kuinka monta hyvää (lue edullisempaa) vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
 3. Ok! Pitää lähteä metsästämään. Telkku on 5 vuotta vanha, pitää katsella käykö siihen "mikä vaan" vai ei.

  Mä ostin Hullareilta 2 Vilan samanlaista toppatakkia, toisen valkoisena ja toisen mustana. Oon niiiin happy hyvästä löydöstä, että pitää ilmoittaa asiasta näköjään täälläkin. :D

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!