lauantai 22. lokakuuta 2011

Pieni ja viaton

Ihan tavalliselta tuikkukupilta näyttävä härpäke paljastuukin vasta lähempää katsottuna - tattadadaa - joulusellaiseksi! Mutta hys, porohan on vain tuiki tavallinen Lapin asukas. On niitä kesälläkin.

Tuikkukippo on viime vuonna Kööpenhaminan lentokentän Illums Bolighusin joulupuodista hankittu. Siinä oli muuten paikka, jossa meinasi mopo hieman karata. Köpiksen kenttä on kyllä muutenkin paha, siellä on aivan liikaa ihania kauppoja, jotka houkuttelevat pahaa aavistamatonta matkailijaa tuhlaamaan kaikki rahansa. Illums Bolighusia tuntemattomille kerron, että kyseessä on tanskalainen sisustuskauppa, joka on varmasti aika monen makuun. Verkkokauppakin näyttäisi olevan.

5 kommenttia:

 1. Se on kiva kauppa! Ja löytyy nykyään myös Tukholmasta! Poroja on tiellä melkoisesti ympäri vuoden pohjoisessa, joten ei missään nimessä tuo ole jouluinen :)

  VastaaPoista
 2. Syytän osittain tätä blogia siitä, että joulufiiliksen kanssa meinaa jo vähän mopo keulia. :D :P Yleensä en ole vielä tässä vaiheessa kovin innoissani, mutta ehkä uusi koti ja ensimmäinen "oma" joulu tämän aiheuttavat. Mieskin teki jo tarvittavista joulukoristeista listaa. :D

  VastaaPoista
 3. Tickler: Ai, Tukhomassakin! Enpäs tiennytkään. Ja hyvä pointti poroista! ;)

  Tuulevi: "Oma joulu" auttaa kummasti himinöinnissä, kun saa tehdä kaiken mielensä mukaan. Ja hyvä sun mies!

  VastaaPoista
 4. suomalainensuunnittelija joka asuu englannissa, hmmm. titi-madam!
  valitettavasti isommat ovat hengenvaarallisia kapistuksia, meillä oli kotona iso kattokruunumallinen ja saman mallin 2 pienempää. materiaali on sen verran heppoisaa, että kaatuu aivan liian helposti kun tuikut ovat paikoillaan ja palamassa...lensivät lähetystorille!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Tää ei kyllä ole suomalaisen suunnittelijan. on sellaisen kuin Daisy Copenhagen ja on kyllä ihan tukeva. Eikä valmistajan sivulla näkynyt kattokruunumalleja, puhutaan nyt varman eri tuotteista...

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!