perjantai 28. lokakuuta 2011

Vihdoinkin!

Tätä... (Ihana mekko Lorelailla, taitaa olla DvF!)...täällä.

Idyllini ei kuitenkaan ole täydellinen. Kuinka voisin nauttia Stars Hollown maisemista ja teemakoristeluista, jos katseen vähänkin valahtaessa alaspäin näen tämän? Sängyn päädyn ja seinän väliin jää tosi vähän tilaa, joten mikään perinteinen tv-kaluste ei tähän istu, koska syvyyttä saa olla vain juuri ja juuri digiboksin verran. Mies kieltäytyy asentamasta seinään enää mitään ja minä hyväksyn faktat eli sen, että jos itse ryhdyn puuhaan, lopputuloksena on katastrofi.
Nopeita vastauksia voisivat olla kivannäköinen jatkojohto, jotta kaikki johdot tulisivat vain alaspäin ja vain yksi sivulle. Antennijohto on kamalan pitkä ja nyt maton alla myttynä. Sen voisi kieputtaa johtopallon sisään. Mulla tulee muuten jostain syystä tuosta johtopallokuvasta mieleen Eamesin hang it all -naulakko. Hauska tuote, ei vain sovi meille yhtään. Johtoratkaisut ovat sellaisia "jos et voi piilottaa, korosta" -henkisiä, enkä ole ihan varma, haluanko sellaista.
Kuvat Finnish Design Shop ja Verkkokauppa

Mitään kovin luovaa tuohon ei kannata ehdottaa, koska mulla on 3-vuotiaan kärsivällisyys ja DIY-taidot tätä luokkaa. Siis how hard can it be, maalata vain yhdet kehykset? Mies ihmetteli, miksen laittanut stidejä märkien kehyksien ja Hesarien väliin. No, ei vaan tullut mieleen siinä tohottaessa. Intoa on katsokaas enemmän kuin ymmärrystä.
Asiaa on siis ainakin Ikeaan kehysostoksille lähiaikoina. Vähän mietin, että saisiko tuohon vaikka kahta keittiön yläkaappia jotenkin laitettua, ne voisivat olla syvyydeltään sopivia.

6 kommenttia:

 1. Claes O:lla ja taitaa IKEA:ssakin olla sellaista letkua jonka sisään johdot saa niputettua.

  VastaaPoista
 2. Kiitos stidi-vinkistä. Oon nimittäin kohta saman maalauspuuhan edessä. Kehykset odottavat vain puuhastelukohtausta.

  VastaaPoista
 3. Moi, makkariin hanki Ikeasta (samalla reissulla kun käyt hakemasa kehyksiä) pahvinen laatikko (vaikka niitä valkoisia joissa metallivahvikkeet kannen kulmissa. Tee laatikkoon aukko (helppo tehdä ennenkö ruuvaa laatikon kasaan), josta työnnät jatkojohdon sisään sekä kaikki muutkin johdon pätkät (ja jatkossa sulla ei ole outoja möykkyjä maton alla kun se kaapelijohto on siinä samassa boxissa). Telkarista alas tulevat johdot kun kieputtaa sellaisen johtokaapparin sisään niin jo tulee hyvä ilman että tarvii miestä vaivata tai ruuvata mitään seinään. Elektroniikka voi yhtälailla olla sen latikon päällä tai sitten jatkossakin jakkaralla(ja laatikko jakkaran jalkojen välissä).
  S

  VastaaPoista
 4. Mä olen miettinyt, että telkkari makkarissa olisi kiva, mutta en myöskään pidä johdoista, jotka sojottavat joka suuntaan. Odotan jo, jos löydät jonkun kivan ratkaisun, niin kopioin sen röyhkeästi :-).

  VastaaPoista
 5. Blue Loungen johtolaatikko on aivan ehdoton. Sitä saa kahdessa koossa ja neutraalina valkoisena tai iloisissa väreissä, jos haluaa korostaa. Juuri virittelimme 4 eri kokoista vkonlopun aikana.

  VastaaPoista
 6. Lennu: Sitä johtoa meillä itse asiassa taitaa olla jo ja mistäs muualtakaan kuin lempparistani Clas Ohlsonista ostettuna. :D

  Hanna-K: Ole hyvä! Toivoisin vain, että olisin itse saanut sen ennen-vaiheessa... :D

  S: Kiitos hyvästä ideasta! Laitetaan hautumaan!

  Mrs J.: Voit joutua odottelemaan jonkin aikaa... :D

  Gloria: Kiitos vinkistä, kävinkin heti katselemassa noita. Tosi staileja!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!