perjantai 11. marraskuuta 2011

Behind the scenes

Laivakoira kävi eilen nypittävänä, joten meillä oli tänään joulukorttikuvaukset. Päivä ei vain ollut ihan niin valoisa kun olin toivonut, mutta näillä mennään. Rekvisiitaksi otin muun muassa famun vanhan kelkan, just sopivanvärisen tyynyn ja erilaisia paketteja. Osa paketeista on keittiöpyyhkeisiin käärittyjä kirjoja ja osa on meidän häistä ylijääneitä (älkää kysykö, miksi mulla on vieläkin niitä) hääkarkkirasioita.Onks pakko mennä tohon?Ei onnistunut ihan kerralla... Mallikin kyllästyi ja häipyi välillä.

Tähän onnistuin jo saamaan vähän sitä, mitä tavoittelinkin. Muokkasin iPhotolla kuvan sävyyn "antiikki". Nyt mun mielestä ei haittaa mahdollinen valon puutekaan.Mitäs niissä paketeissa olikaan? Tämä meidän hemmoteltu huippumallimme yltää kyllä aivan toisenlaisille palkkiotasoille kuin valtion hommissa olevat lajitoverinsa. Poliisikoirat saavat kuulemma narunpätkän palkinnoksi huumekätkön tai vastaavan löytämisestä. Ja uusimmassa Vene-lehdessä oli juttu meripelastuskoirasta, joka saa vaikkapa ruumiin löydettyään palkinnoksi leikkihetken pallolla. Meidän primadonna sai kuvaushetkestä ties kuinka monta salaminpalaa.
Nämä pohjat olivat suosikkieni joukossa. Tosin malleja on niin miljoona, että rehellisesti sanottuna en edes jaksanut selata kaikkia läpi.

Kuvat Tinyprints

13 kommenttia:

 1. Voi miten suloiset joulukorttikuvaukset!

  Mulla on muuten täällä yksi erittäin hölmön näköinen puoliksi nypitty koira.. Taas kerran mä sitten kuitenkin aloin nyppimään itse, vaikka joka kerran jälkeen vannon, että ensi kerralla menen kyllä ammattilaisen pakeille :D

  VastaaPoista
 2. Oih, noilla pohjilla ja antiikkieditoinnilla tulee varmasti mahtavat joulukortit.
  S

  VastaaPoista
 3. Hauska postaus! Sait hymyn huulilleni. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ekan koirakuvan ilme on lyömätön! Ottaisin sen ja laittaisin tervehdystekstin vinoon köyden kohdalle.

  VastaaPoista
 5. Mä katselin pitkään tuota ekaa Tinyprintsin korttipohjaa, mutta meidän vaakakuva pakotti valitsemaan toisen pohjan. Kortit tulivat itse asiassa tänään ja vaikka mielestäni tilasin vaaleansiniset kortit, ovat nuo pöydällä odottavat kyllä vaaleanvihreät. Oh well, saavat luvan kelvata.

  VastaaPoista
 6. Meinasin tulla sanomaan samaa kuin Tytti :) Eli ensimmäinen kuva on loistava! Siitä saa jouluntoivotuksen lisäämällä just passelin hyväntuulisen ja rennon joulukortin.

  VastaaPoista
 7. Voi tuota ihanaa koiraa! Tosi monipuolisia nämä mun kommentit, kun aina vaan tuota koiraa hehkutan :) Hienoja kuvia varmaan tuli!

  VastaaPoista
 8. Voi Laivakoiraa Lexington-hengessä! Ihana!

  VastaaPoista
 9. Hepsu: Voi teidän pientä puoliksi kynittyä hauvaparkaa! :D Mä luovutin jo kauan sitten. Miehen vanha luokkakaveri, joka kasvattaa koiria, jolla on samantapainen turkki, nyppii aina meidän kekkulin.

  S: Kiitos, näin mä toivon! :)

  Lennu: Kivaa, jos sain sinut hymyilemään. :) Toivottavasti oma viikonloppusikin oli mukava!

  Tytti: Toi ilme on kyllä ihana! Ehkä voisin teettää osan korteista tuolla kuvalla...

  Pauliina: Oj, mikä värikämmi Tinyprintsiltä! No, teidän kortit on varmasti kauniita joka tapauksessa. :)

  Anonyymi: Heh, täytyy varmaan käyttää tuotakin kuvaa. :)

  Heidi: No samalla tapaa mun kuvauksen kohde on vähän yksipuolinen... :D Anoppi totesi lomakuvat nähtyään, että aika monta kuvaa koirasta. Että hehkuta vaan. :)

  Miss P: Lexington-koira! Pitäisiköhän tarjota kuvaa ko. putiikille... :D

  VastaaPoista
 10. Mä ostaisin ainakin mitä vaan Laivakoiran ollessa mallina!

  VastaaPoista
 11. Aivan ihastuttavia voi ei! Koirat ja kuvat ja paketit, kaikki! :)

  VastaaPoista
 12. Miss P: Pidetään mielessä... :D Kiinnostaisiko nojapyörä?

  Minna.K: Ihana sinä, kiitos! :D

  VastaaPoista
 13. Ihanat kuvaustarvikkeet ja suloinen kuvattava! :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!