maanantai 14. marraskuuta 2011

Festive season

Sen lisäksi, että eilen oli isänpäivä, oli myös äitini synttäri. Pääsinkin mieluisiin hommiin eli paketointitehtäviin. Kortit ostin valmiina, tuo sarja on mielestäni ihan mahtava!

Äidille annoin Laila Hirvisaaren Minä, Katariinan, joka on Finlandia-ehdokkaanakin. En ole muuten koskaan tullut ajatelleeksi, että Hirvisaaren kirjoja voisi itsekin lukea, ne ovat olleet vain äidin (ja anopin) toivomuslistoilla kautta vuosien. Joku aika sitten lainasin sattumalta ja kokeeksi kirjastosta yhden Hirvisaaren ja voi, miten pidinkään siitä. Olen ihan fanina historiallisiin romaaneihin ja sitä lajia sain tuutin täydeltä. Tiedättekö, mikä on erityisen kivaa? Se, että Hirvisaari on kirjoittanut niin monta kirjaa, etteivät ne ihan heti lopu. Se on nimittäin kamalaa, kun löytää jonkun suosikkikirjasarjan, tajuaa lukeneensa jo joka osan ja ettei lisää ole tulossa. Näin on käynyt muun muassa Wallanderien ja Viisikoiden (noin 23 vuotta sitten tosin) kanssa. Isi sai Helsinki-aiheisen valokuvakirjan. Hän on myös innokas valokuvaaja ja Stadin kundi, mikäs siis sen sopivampaa.

Seuraavat lahja-ajatukset liittyvätkin sitten jo jouluun. Ajatuksen tasolla ovat edelleen, mitään en ole joululahjojen eteen vielä tehnyt. Onko kaikilla muilla jo lahjat hankittu ja paketoitu?

8 kommenttia:

 1. Klikkasin itseni lukijaksi, sellaisen kivan kuvan olen susta saanut:)Pidän tyylistäsi.
  Juu- ei ole lahjoja paketissa,mutta ajatukset niistä ovat suht valmiina:)
  Ihan erilainen paketti!
  Ja hei tervetuloa vierailemaan blogissani myös:)
  http://luise-mylife.blogspot.com

  Hyvää alkanutta viikkoa sinulle Norppa!

  VastaaPoista
 2. Niin superkauniita paketteja! Näitä ei kyllä malttaisi kukaan avata...

  Hirvisaaren (silloin oli Hietamies) kirjoja luin minäkin yläaste/lukioiässä vaikka kuinka monta. Taisi olla sitä Sonja-sarjaa. Ne koukutti aivan täysin. Tykkään myös todella paljon historiallisiin maisemiin ja vuosiin sijoittuvista kirjoista. Pitääkin napata seuraavalla kotimatkalla äitin kirjahyllystä taas pari Hirvisaarta.:)

  VastaaPoista
 3. Hämmästyttävää, mutta totta, mulla on lahjat paria lukuunottamatta hanskassa! Ei kylläkään vielä paketissa, mutta tämäkin on jo ihan ennenkuulumatonta. :D

  VastaaPoista
 4. Onpas nättejä paketteja. Mäkin haluisin antaa aina noin kauniita paketteja, muttei mulla yleensä jää aikaa siihen, kun lahjatkin ostan viimetipassa. Tällä kertaa mulla on kyllä jo muutama joululahja hankittuna, mutten vielä paketoinut niitä. Jossain mielenhäiriössä kävin kyllä jo hakemassa paketti/korttimateriaaleja melkein 150 eurolla kaupungilta. :)) Niillä luulis saavan hienoja paketteja aikaan.

  VastaaPoista
 5. Isi kiittää kovasti sekä paketista että ennen kaikkea seurasta!

  VastaaPoista
 6. Sä oot kyllä sellainen paketointimestari! Nauraisit oikeasti, kun näkisit millaisia räpellyksiä omani aina ovat :D

  VastaaPoista
 7. Lennu: Kiitos kauniista sanoistasi ja mukavaa viikkoa sinullekin! Tulen varmasti käymään. :)

  Alma: Kiitos vain! Paketit kyllä avattiin. :D Mulla on Imatra-sarja meneillään, suosittelen ainakin sitä.

  Outi: Hyvä sinä! Ja olenpa kade. Mulla joululahjat aiheuttavat lähinnä ahdistusta.

  Linda: Haha sun ostoksille. :D Mäkin myönnän kyllä joskus tuhlanneeni ihan älyttömiä rahoja just jonnekin Tiimariin ja Sinelliin. Kyllä olisi pikkutytöt kateelisia, kun tietäisivät!

  Isi: Kiitos itsellenne hyvästä seurasta ja ihanista tarjoiluista! Ja tänään tietty siitä korkkiruuvista. :D

  Hepsu: Mä en saata mitenkään uskoa, että sun paketit olisivat millään lailla räpellyksiä!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!