torstai 10. marraskuuta 2011

Härskit hanskatSuosikkihanskoilleni kävi kalpaten. Niistä tuli pesukoneessa lähinnä Laivakoiralle sopivat. Talvikin paukkasi jo päälle, joten käväisin ruokakauppareissun yhteydessä katsomassa uusia hanskoja.

Ostin yhdet paksummat villalapaset, joissa on tuulta pitävä vuori, oikein kylmille päiville. Näteiksi talvihanskoiksi ostin nämä Fancy Fannyn sormikkaat, joille hihittelin Stockalla. Fanny tarkoittaa ainakin yhdellä brittienglannin lukuisista puhekielistä naisen, krhm, youknowwhatia. No, onneksi merkki on hyvin pienellä. :D
Mummopäivittelen muuten tänäänkin asioiden hintoja. Ihailin ensin UGGin kelsirukkasia ja olin jo kiikuttamassa niitä kassalle, kun satuin vilkaisemaan hintalappua. 175 euroa. Excusez-moi?

5 kommenttia:

 1. No on siinä kelsirukkasilla hintaa, huh! Villahanskat sen sijaan näyttävät kivoilta ja lämpimiltä. Meidän siivoajan nimi on muuten Fanny ja itse tykkään nimestä kovin ja se kulkee meillä suvussakin, mutta sen jälkeen kun sen toinen merkitys selvisi, välillä on hihityttänyt.

  VastaaPoista
 2. Mrs J.: Mustakin Fanny on aivan ihana nimi ja jos en tietäisi tuosta merkityksestä ja jos meillä olisi tyttölapsi, niin sen nimi varmaan olisi Fanny. :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja käsineitä olet löytänyt, sopivat hyvin pompulapipojen kanssa :). Mä tarvitsisin todellakin useamman parin hanskoja. Nahkaiset lämpimät rukkaset olisivat ihanat, mutta ei ehkä tuolla hinnalla. Uskaltaisikohan sitä laittaa kasan erilaisia käsineitä joululahjalistalle kuvien kanssa?

  VastaaPoista
 4. Huh minkä hintaiset rukkaset! Mulla ei oo yhtään ton hintaista takkiakaan :D

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!