keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Koiran jouluMeille ihmisille on vaikka kuinka paljon jouluinspiraatiokuvia. Jokainen voi valita oman makunsa mukaan. Tänään satuin törmäämään ideoihin ja lahjoihin, joista Laivakoirakin voisi pitää.Karvakorva koristelisi varmaan kuusen vastoin odotuksia kaveriensa kuvilla. Laivakoira katselee ainakin tavattoman mielellään koiria televisiosta. (Se, joka odotti nakki- tai siankorvakoristeita, on ihan amatööri. Nehän hotkitaan heti!)Laivakoira on niin kiltti, että ei käytä joulukuusta sisä-WC:nä, eikä muutenkaan ole kovin kiinnostunut koristeista. Kynttilät ja kaikki saavat olla ihan rauhassa. En tosin tiedä, mitä tapahtuisi, jos koristelua muutettaisiin hieman koiraa aktivoivampaan suuntaan. Olisiko orava säpäleinä minuutin sisällä? Tavallaan tekisi mieli kokeilla, koska se voisi olla ainoa oravan kiinni saamista edes etäisesti muistuttava tilanne Laivakoiralle.


Mitä sitten lahjaksi koiralle? Haluaisiko koirasi kenties tyylikkään purulaukun?Moderni koira käy Stinkbookissa iBonellaan. Tämä voisi olla Laivakoiralle mieluinen lahja, koska haistelu on oravien jahtaamisen lisäksi Laivakoiran elämän suola. Kaikki statuspäivitykset luetaan lenkillä tarkasti ja niitä kommentoidaan. Eli pissataan päälle.Vai olisiko lehtitilaus sopivampi lahja?

Jos totta puhutaan, me emme ole harrastaneet joululahjoja koirallemme. Se saa leluja ja herkkuja kaikilta muilta ihan riittämiin. Laivakoira avaa itse pakettinsa, joskus hieman kärsimättömästi.

Ei murista saa / ei haukkua saa /
nakki voi tulla ikkunan taa.
Joulukinkku matkaan jo käy...

8 kommenttia:

 1. Voi mikä postaus! Koiraemäntänä tätä oli hauska lukea.: ) Me ollaan oltu sen verran hupsuja, että ollaan annettu koirille luut jouluaattona paketeissa. Rouskuttavat niitä sitten tyytyväisinä, kun me muut availlaan omia pakettejamme.

  Piti muuten tulla tännekin hehkuttamaan, että Stockan kantislehdessä "Joulun kovimmat paketit" oli Love Actually / Holiday samalla dvd:llä ja maksoi vain 8,90€! Mä niin käyn hankkimassa sen itselleni.: )

  VastaaPoista
 2. Kaitaliina: Kyllä mekin varmaan muuten annettaisiin Laivakoiralle oma paketti, mutta se saa niitä jo muutenkin, eikä tietenkään tajua monen päälle. Mä katoin muuten samaa leffapakettia ja ajattelin vinkata siitä, kun oli niin hyvä tarjous. Mulla on jo molemmat ja itse asiassa The Holidayn katsoinkin just toissa päivänä.

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja koiralahjoja! Ja edellisen postauksen kuvat hymyilyttivät. Voin toimia suosittelijanasi.

  VastaaPoista
 4. Hymyilyttää täällä, ihana postaus!

  VastaaPoista
 5. Emppu: Kiitos suosittelijalle! Puhelin ei ole tosin soinut vielä, outo juttu.

  Mrs J.: Kiva, että hymyilyttää! :)

  VastaaPoista
 6. Pelastit juuri mun päivän tällä postauksella. Kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Niin: Kiitos itsellesi kivoista sanoistasi. Tulin hyvälle mielelle. :)

  Miss P: No sano muuta! :D

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!