sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Sunnuntaiaamun rauha ja realismi

Otin eilen joitakin ei niin kovan luokan joulukoristeita esille. Järjestin tyynyt ja keräsin pois irtokaman, jotta sunnuntaiaamun kahvihetki olisi kaikin puolin täydellinen.
Keitin pannullisen suklaakahvia ja lämmitin maidon. Ulkona oli ihana pikkupakkanen lehteä hakiessa, juuri sellainen, josta Lorelai Gilmore sanoisi: "I can smell snow". Edessä on kokonainen yhteinen vapaapäivä miehen kanssa ja eilinen ilta oli huippuonnistunut (siitä lisää myöhemmin).
Mutta sitten! Uskon, että ainakin Miss P jakaa tuskani tässä asiassa. Omasta mielestä kivan kokonaisuuden keskellä on jotain ihan muuta. Miehen nojafillarihan se siinä pötköttelee. Pyörä on myynnissä ja odottelee yhtä potentiaalisesti kiinnostunutta itseään katsomaan, joten ei sitä tietenkään viitsi kellariinkaan raahata, mutta...Jotta kokonaisuu olisi täydellinen, vain noin kaksi sekuntia näiden kuvien ottamisen jälkeen Laivakoira oksensi. Matolle. Leppoisaa pyhää muillekin!

P.S. Viikon päästä aukeaa jo Jouluradio!

5 kommenttia:

 1. Heippa! Eksyin tänne parin klikkauksen kautta uusia blogeja kurkkiessani. Voi mitä ihania kuvia täällä, palaan paremmalla ajalla lueskelemaan noita vanhempia juttujasi:). Täydet sympatiat koiranoksennuksesta - meidän kissat oksentavat AINA matolle, siis ihan aina. Tietysti vielä niille valkoisille...

  VastaaPoista
 2. Kähmis: No heippa! Kivaa, kun löysit tänne!

  VastaaPoista
 3. Jouluradio! Can't wait!

  "Pienistä" kokonaisuuden rikkovista seikoista huolimatta teidän koti on myös jouluna kyllä ihastuttava.

  VastaaPoista
 4. Jep, tiedän tunteen, onneksi teillä tuo on myynnissä... :) Teillä on ihania joulujuttuja, mä oon ihan jälkijunassa, vaikka tosin jouluhyrrytykset ovat soineet jo monta viikkoa. Ensi viikolla saa jo ottaa järeät hc-joulujutut esiin ja koko joulusoittolistan, jee!

  VastaaPoista
 5. Emppu: Mäkään en malta odottaa!

  Miss P: Onko ens viikolla jo joulukuu? Taitaa tosiaan olla! Mäkin olen kuunnellut vasta kevyempiä joululauluja.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!