maanantai 7. marraskuuta 2011

TuliaisiaMusta on jotenkin tylsää mennä kylään tyhjin käsin. Varsinkin, jos kutsuva osapuoli on nähnyt vaivaa kyläilyn eteen, on kivaa viedä joku pieni tuliainen mukanaan. Eräitä viimeaikaisia juhlia ahkerasti puuhanneelle ystävälle veimme kuohuviinipullon, vaikka juhlat eivä hänen kotonaan olleetkaan.
Viime viikonlopun tyttöjen illanvieton emännälle vein kukkia. Valinta oli helppo, kun näin ensimmäisen kerran tänä vuonna leikkoamarylliksiä ja iltakin oli sellainen vähän pikkujouluhenkinen.Joskus taas voi hankkia itselleen tuliaisia. Minä sain tällä kertaa Nykistä tupsukaulaliinan ja tupsupipon. En muuten tajua, miten sitä joskus nuorempana mieluummin paleli kuin laittoi pipon päähän. Nykyään käytän talvisin aina pipoa. Siis oikeasti aina, tuntuu, etten enää pärjää ilman!

3 kommenttia:

 1. Ihanat pipo ja kaulaliina! Mä ostin A&F:stä pari vuotta sitten aika vastaavanlaiset ja ne on ihan mun lempitalviasusteet.

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös tapana viedä "jotain" pientä vierailulle mennessä. Kauniiseen pakettiin kivaa, ei sen suureempaa:)
  Kivannäköiset pipo ja huivi! Se on se nuoruus,joka sai palelemaan...Mie olen hurahtanut pipoihin myös, löysinkin Pipolak:n mallistosta aivan ihanan luxus-pipon....

  VastaaPoista
 3. Kung Fu Panda: Kiitos, mustakin noi oli ihan huiput. Tupsut on niiin pakollisia! :D

  Lennu: Joo, ei viemisen tarvitse olla mitään isoa, jotain pientä kivaa vain. Mä en ole ikinä kuullutkaan mistään Pipolakista (mainio nimi muuten), täytyypäs käydä katselemassa. :)

  Kristiina, jonka kommenttia en julkaissut: Kiitos tosi kivasta viestistä! Ja kyllä, olet ihan oikeassa molemmissa jutuissa, mutta arvaat varmaan itsekin, miksi jätän tällä kertaa julkaisematta. :) Mutta me varmaan vielä törmätään jossain vaiheessa. :) Oikein ihanaa joulun odotusta sinnekin ja toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin. Laivakoira on ollut nyt vähän sivuroolissa, täytyy kirjoitella hänestä enemmän, kun matkapostaukset on nyt tehty vähäksi aikaa.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!