sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kevään vaatesuunnitelmia

Muotiguru Mrs. V kirjoitti pari päivää sitten kevään trendeistä. Seuraan mielelläni ja innokkaasti muotia, mutta en hyvällä tahdollakaan voi sanoa pukeutuvani kovin muodikkaasti. Siksi olikin ihan yllätys, kun Mrs. V:n raportin luettuani huomasin, että itse asiassa nythän voin kerrankin olla jopa muodikas, koska muutamaan trendiin löytyy kaapeista aineksia enemmän kuin tarpeeksi.

SPORTTI

Tämä on minulle varmaan kaikkein ominaisin tyyli, muodeista piittaamatta. Omistan varmaan kymmenen tuhatta hupparia, raitapaitaa ja Gantin rugby-paitaa. Need I say more? Gantin huppari on muuten ihme vaate. Se nimittäin jäi punaviiniputouksen alle pari kesää sitten ja olin ihan varma, että joutuisin luopumaan suosikistani. Mutta ei, kärsivällisyys, Vanish ja muutama pesu Kloritilla auttoivat.

SILKKIHUIVIT

No jopas sattui. :D Tämän muodin olisin voinut suorastaan tilata, vaikka käyttäisin näitä ilman muotiakin. Äidiltä saamani aarteet, vintage-Dior ja vintage-Hermès odottelevat käyttäjäänsä. Ja pesulareissua ehkä ensin.
PASTELLIT

Päästä varpaisiin pastelliin en ihan näe itseni verhoutuvan, mutta muotiarkajalalle sopii kauden huivi. The Pastellihuivi löytyi Lontoosta, mutta kaapissa on pari muutakin, jos vaihtelua sattuisi kaipaamaan. (Epäilen että en, mutta kuitenkin.)
Minulla on oikeastaan kaikkea, mitä tarvitsen kevääksi jo ennestään. Se on muuten aika kiva fiilis. Keskustelimmekin tästä joku aika sitten yhden matkakavereistani eli Miss MbMJ:n kanssa. Totesimme, että joskus ostamatta jättäminen tuntuu suorastaan paremmalta kuin ostaminen.

3 kommenttia:

 1. Jee, ihanan keväisiä nämä viime postaukset! Sisustuskuvista ja vaatekuvista tykkään tosi paljon, myös keittiösuunnitelma kuulostaa hyvältä :).

  Mua kiinnostaisi tietää, miten sidot huivisi? Tuo Mulberryn huivi on kyllä ihan unelma, loistava ostos!

  -Dora

  VastaaPoista
 2. Mä olen kateudesta vihreä, kohde on siis tuo Mulberryn huivi. Ihan silmiä sattui, kun katselin sitä tuolla aikaisemmassa postauksessa, se olisi NIIN mun huivi!! Täytynee alkaa harkita ihan vakavissaan sen ostoa, tälle kuolavanalle on tehtävä jotain...

  VastaaPoista
 3. -Dora: Kivaa, että miellyttää. :) Sidon huivini ihan sillä lailla tavallisesti. Nuo pashminamalliset kieuputan kerran tai kaksi pituudesta riippuen kaulan ympärille ja laitan solmun eteen. Sillkihuivit sidon samalla tapaa kuin Lontoo-postauksessa eli solmu "kulman" alle. Pyrin maksimaaliseen muhkeuteen, en kestä laihoja huiveja. :D

  Kaitaliina: Harkitse nopeasti, koska kuin just jostain, että nämä kuulemma ovat sesonkituotteita ja menevät usein aika nopsaan.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!