sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Mini makeovers

Ostin työpaikan osto- ja myyntipalstalta kollegani lapsen vanhat Sorelit kahdellakympillä. Lasten jalat kasvavat niin nopeasti, että kengät eivät ehdi juuri kulua, nämäkin olivat oikein hyvässä kunnossa. Nauhat vain olivat rupsahtaneet.Uusien nauhojen kanssa kengistä tuli tosi kivat. Nämä kestävät mun käytössäni varmasti muutaman talven. Harkitsin hetken aikaa konjakinvärisiä nahkanauhoja, mutta koska nämä ovat koiranulkoilutuskengät, eivätkä mitkään näyttäytymisbootsit, niin käytännöllisyys voitti.Olohuoneessa taas talvisemman sävyiset tyynyt lähtivät toiseen huoneeseen ja paraatipaikalle pääsivät Linumin ikivanha ruututyyny ja Riviera Maisonin ei ihan niin vanha tyyny. Heti tuli paljon keväisempi fiilis.


Kaulaliinan suhteen ainoa makeover tapahtui omistussuhteissa. Barbourin kasmir-villakaulahuivi tuli kaupanpäällisinä duffelin kanssa. Annoin sen ensin miehelle, mutta hän ei näytä käyttävän huivia, joten otin sen takaisin. Ihanan pehmeä!Äänestyspäivää juhlistaakseni hain satsin vaaleanpunaisia tulppaaneita, lemppareitani. Äänestämässä tosin kävin jo ennakkoon, koska tämän päivän työkuviot olivat aiemmin vähän epäselvät. Varsinaiselle vaalipäivälle siis jäivät vain vaalikahvit ja -pullat. Nyt taikina kohoamaan, siis!

8 kommenttia:

 1. Olipa hieno kenkälöytö! Nuo vaaleat nauhat näyttävät itse asiassa mielestäni paremmilta kuin alkuperäiset.

  Meillä ollaan jo niin lähtökuopissa uuteen kotiin, että en oikein jaksaisi edes siivota enää. Odotan vain sitä, että voin pakata kaiken laatikoihin, _miehet_ roudaavat ne uuteen kotiin ja itse pääsen laittamaan kaiken paikoilleen. Se on ihana tunne, kun kaikki kaapitkin ovat järjestyksessä ja kaikesta turhasta pääsee eroon. Jos tämä kaikki kävisi vielä päivässä, olisin aivan äärettömän onnellinen. :D

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä löyty, Sorelit ovat ihan parhaat! Omat ovat käytössä lähes jokapäivä!

  VastaaPoista
 3. Munkin piti tulla sanomaan, että mustakin nuo vaaleat nauhat näyttävät paremmilta kuin vanhat, sävyt sopii hyvin yhteen :). Hyvä löytö, muutenkin!

  VastaaPoista
 4. Emppu: Mun mielestä vaaleat nauhat on myös ehdottomasti alkuperäisiä paremmat. Nahkanauhat vasta olisikin olleet ihanat, mutta en olisi jaksanut niiden hankaluutta muuten.

  E: Jee, kiva kuulla!

  Ronja: Eikös vaan! Vanhat nauhat sai noi musta näyttämään just joltain tallikengiltä.

  VastaaPoista
 5. Jes mikä löytö! Tulis tarpeeseen täälläkin.

  VastaaPoista
 6. Jona: No älä! Minkä kokoinen jalka sulla on? Ton ylläolevan postauksen kommentteihin postasin lasten Soreleista.;)

  VastaaPoista
 7. oi mistä nuo ihana "tikkityynyt" ovat peräisin? :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Tarkoitatko noita beigejä neuletyynyjä? Ne on Stockalta, niiden omaa Villa Stockman -mallistoa. Mun mielestä ovat kaupan jatkuvasti, sesonkien värit vain vähän vaihtelevat. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!