maanantai 13. helmikuuta 2012

Etsintäkuulutuksia

Todettuani, että värikkäät farkut eivät ole minun vartalotyypilleni maailman paras vaatekappale, aloin miettiä, että toimisiko muunlainen värikäs alaosa. Olisin halunnut erityisesti punaiset farkut, mutta hyväksyn erään sovituskoppipainajaisen jälkeen kohtaloni elää ilman sellaisia. Hameet yleensä sopivat minulle aika hyvinkin, joten päätin suunnata energiani punaisen chinomaista kangasta olevan hameen etsimiseen. Tässä kohtaa tarvitsen apuja, jos joku on sellaiseen törmännyt, kertokoon siitä täällä! Ylimässä ja alimmassa kuvassa malli on tosi hyvä, keskimmäisessä taas väri. You get the point.Kuva BoomerangKuva MangoHame DKNY, kuva Shopstylen kautta


Ajatuksissani pasteeraan veneen kannella valkoisissa espadrilloksissa tai tennareissa ja valkoisessa paidassa punainen hame päälläni ja tuuli hiuksissani. No, totuushan on tietenkin hyvin toisenlainen villakerrastoineen, sadetakkeineen ja pipoineen, mutta ainahan sitä saa haaveilla.

Toinen etsintäkuulutus liittyy Venemessuihin. Olemme selanneet kalenteriamme ja todenneet, että koko viikkona ei ole yhtä ainutta slottia edes lyhyeen käyntiin. Jos siis joku on menossa Venemessuille, pyytäisin kainosti vilkaisemaan, että onko siellä mitään Ruotsin rannikkoon liittyvää materiaalia. Sellaista, joka olisi tarpeen lomareissun suunnittelussa. Nöyrimmät kiitokseni!

Nyt kommentteihinne vastaamaan, on ollut kiireinen viikonloppu!

9 kommenttia:

 1. Peakilla on ollut tuollaisia hameita, mullakin on niitä kaksin kappalein kaapissa. Toinen sininen ja toinen juuri kuvaamasi punainen. Ja just chinomaisessa puuuvillakankaasta!

  VastaaPoista
 2. Kannattaa pitää silmällä Pelleä, niillä vois olla jotain ton tyyppistä.

  http://www.pellepetterson.dk/

  Tulevan kesän mallistoa ei vielä ollut, mutta kai se nyt pian tulee...

  Papu

  VastaaPoista
 3. Mä ostin just sellasen oranssinpunaisen "farkku"hameen Vero Modalta kesäksi, eli samat ajatukset :)

  t: viiru

  VastaaPoista
 4. Hameista en osaa sanoa, mä en ikinä osaa tässä vaiheessa ajatella kesän vaatteita (tai vaihtoehtoisesti kesällä talvireleitä). Sitten, kun hamekelit alkaa, mä olen joka vuosi yhtä yllättynyt, kun kaupoissa aletaan jo ladata rekkeihin syksyvaatteita ja mä olen auttamatta myöhässä.

  Tosin näin mammalomalaisena tsemppasin ja sain itselleni uuden talvitakin ostettua jo ennen pakkasia! Olenkin ollut mitä tyytyväinen mustaan, simppeliin takkiin, jonka ostin sen vanhan mustan, simppelin takin tilalle. (mut hei on mulla vaaleanpunainen kaulaliina, elina goes wild...)
  (huomaatko, mulla siis ei ollut mitään sanottavaa tuohon hameasiaan. ajattele, jos olisi ollut... ;-)

  Niin siis piti tuosta naapurimaan saaristosta sanoa, että jos me messuille ennätetään, niin aihe kiinnostaa itseänikin, koska se suunta on ollut kovasti harkinnassa. Lupaan siis raportoida, jos jotain mielenkiintoista löytyy. Meillä on entuudestaan ainakin yksi satamakirja, jossa on esitelty satamat Tukholmasta etelään. Skärgårdsstiftelseniltä löytynee tietoa luonnonsatamista. (ellet ole jo ehitinyt tsekata sitä?)

  VastaaPoista
 5. Mies oli viikonlopun töissä messuilla ja kertoi, että ainakin näitä messuilla myytäviä opuksia saa netistä ihan yhtä lailla :)
  http://www.merikartat.fi/advanced_search_result.php?keywords=arholm+landsort&search_in_description=1

  VastaaPoista
 6. Omaa rannikkoa oli tarjolla, Ruotsia mielestäni ei tai sitten onnistuin kävelemään ohi. Meinasin kyllä missata koko yläkerroksen..

  Veneeseen kiivetessä joutuu joko ponnistamaan kuin hevosen selkään (jos ei ole jotain ankannokka-tikas -viritystä) tai heittämään ainakin jalan kaiteen yli.
  Saa olla aika strech tai muuten tulee helposti Kenny Everett tilanteita :).

  VastaaPoista
 7. Miss P: Hei, hyvä vinkki, kiitos! Olenkin aina tykännyt Peakin vaatteista. :)

  Papu: Kävinkin heti katsomassa, enkä löytänyt vielä minäkään. PP oli hyvä vinkki noin yleisestikin kivoja vaatteita silmällä pitäen. Kiitos!

  viiru: Great minds think alike! :D

  Elina: Kiitokset mahdollisesta raportoinnista sulle! Ja musta takki kuulostaa just hyvältä. Turhaa sitä on luonnettaan vastaan taistella. Mä yritin reilu vuosi sitten repäistä ja ostin vaaleanpunaisen parkan sen iänikuisen mustan tilalle. No, arvaa onko tullut käytettyä. Ei.

  Sanna: Kiitos hyvästä vinkistä!

  Tytti: Kiitos sullekin! Mua alkoi naurattaa ihan kamalasti toi kiipeäminen, koska onhan se hepankin selkään pääseminen joskus ihan tajutonta äheltämistä. :D

  VastaaPoista
 8. Mä ostin viime kesänä jostain retkeilykaupasta sellaisen Haltin beigen shortsihameen. Tykkään kanssa hameista ja toi malli sopi tosi hyvin veneeseen, kun sivussa oli halkio niin pääsi hyvin veneen kannelle. Lisäksi kangas oli vielä sellaista nopeasti kuivuvaa. Ja kyllä sitä aina muutama hellepäivä veneilyynkin mahtuu -ehkä jopa merellä =D

  Venemessuilla tuli myös kierrettyä ja jotain hankintojakin tehtyä, mutta enpä huomannut karttoja katsoa...

  VastaaPoista
 9. Hei!
  Ostin vasta Luleåsta kirjakaupasta kirjan Norrlandskust, jossa on perustietoja noin 300 satamasta Öregrundista Haaparantaan. Eli jos purjehditte Tukholmasta pohjoiseen päin niin tästä voi olla iloa.

  Linkki: http://bida.ekvist.se/Product.aspx?ProdNo=77259

  Ehkä vastaavia kirjoja on saatavilla eteläisemmillekin alueille ?!

  t. Purjehtija Perämereltä

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!