lauantai 18. helmikuuta 2012

For me, me, me!

Olin eilen kutsunut alle 24 tunnin varoitusajalla muutamia ystäviä kylään. Olin aivan varma, ettei kukaan pääsisi, mutta niinpä vain totesin, ettei kannattaisi niin hirveästi oletella. Rouva Muffinssi ja Neiti Eskimo ilmoittivat saman tien tulevansa mielellään ja meillä olikin sitten aivan huippukiva ilta. Toki on hauskaa suunnitella juhlia tai illallisia pitkään ja hartaasti, mutta nuo ex tempore -illat tuntuvat silti olevan niitä kaikkein mukavimpia. Söimme salaattia ja foccacciaa, herkuttelimme jäätelöllä ja puhuimme ihan kaikesta maan ja taivaan välillä. Sekä maa että taivas tulivat myös parannetuiksi ja illan päättyessä kaikilla oli tosi hyvä mieli.

Tyttöjen kyläilytulkkareista saattoi päätellä, että he tietävät allekirjoittaneen olevan ihan sucker kaikelle, jossa on satiininauhoja... Balmuirin minikynttilä pääsi isompiensa kaveriksi (eihän noita raaski polttaa ikinä). Ihanan tiskirätin otan senkin heti käyttöön, mutta pyyhin sillä vain sellaisia suht puhtaita pintoja, ettei se mene pahaksi. Rumalla rätillä pyyhin sitten kaatuneet kahvit ja levinneet mustikat. :D

Aiemmin päivällä olin käynyt hyvin tuloksekkaasti katsastamassa Zaran alen loppurysäyksen. Löysin parillakympillä neuletakin, joka taltuttaa palmikkoneulehimoani juuri sopivasti. Lisäksi löysin erittäin mieluiset nahkaballerinat työkäyttöön.


6 kommenttia:

 1. Balmuirin kynttilät onkin parempia somisteina kuin kynttilöinä, ne ei nimittäin pala ollenkaan tasaisesti ja hyvin. Äärettömän kauniita ne kyllä on!

  VastaaPoista
 2. Ihana neuletakki!

  Ja vienpä palautetta Outilta Balmuirille tuosta palamisesta. Kyllä ne kynttilät ovat poltettavaksi tarkoitettu, vaikka kauniita ovat ilman tultakin.

  Blogistani löytyy sinulle, Norppa, tunnustus.

  VastaaPoista
 3. Ticklerille vielä tarkennuksena, että mulla on kokemusta vain niistä hopeisista pallokynttilöistä, muun väristen palamisesta en tiedä. Vie vaan palautetta, koska ne on muuten niin ihania. :)

  VastaaPoista
 4. Outi: Mäkin olen polttanut vain niitä hopeisia ja ne ei tosiaan palaneet kovin kauniisti. Siksi tyydyn nyt ihan vain ihailemaan noita tuollaisinaan. :)

  Tickler: Kehitysehdotus voisikin olla hyvä idea, kiitos! Koska joo, olisihan se teoriassa ihan kiva, että kynttilöitä voisi polttaakin. :D

  Kiitos tunnustuksesta! Vieläköhän multa löytyisi jotain faktoja...

  VastaaPoista
 5. Moikka
  Ihanan neuletakin löysit. Odottelen innolla jo kevättä ja purjehduskelejä ja kertomuksia siitä. Oletteko lisää kursseja purjehtimisesta suorittaneet.
  Ammari

  VastaaPoista
 6. Ammari: Voi, just tänään kevät tuntuu niiiiiin kaukaiselta... Mies meinasi mennä jollekin takilakurssille ja sitten jollekin toiselle, en muista mille. Itse menen venevalokuvausta opettelemaan ensi viikolla. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!