perjantai 24. helmikuuta 2012

Harmaavarpusen repäisy

Keittiöpalaverin jälkeen päätin paeta neljän ruuhkaa Tapiolan Stockmannille. Olin jo päättänyt allokoida kuukauden fun moneyn klassiseen harmaaseen kasmirvillapaitaan. Pyörin ihan muina naisina aikaa tappamassa laukkuosastolla, kun jokin värikäs kiinnitti huomioni. Mallasin muutaman kerran ja kysyin itseltäni, tarvitsenko todella viidennen tai kuudennen klassisen harmaan neuleen. Tein harkintakierroksen vaateosastolla ja palasin laukkuosastolle. Stockan alekupongit polttelivat lompakossa. Ehkä olin nähnyt harmaata jo tarpeeksi yhdelle päivälle. Väri voitti. Ja kyllä, se on ihan oranssi.
Normaalisti mietin ostoksilla ennen ostopäätöstä ainakin muutaman jutun, jotka sopivat yhteen haikailemani asian kanssa. Nyt miettiminen jäi tähän aamukahvihetkeen.

Untitled #2


Kuvat Polyvore


Nyt kun keksisi vielä, minkä talvitakin kanssa väriplänttini sopisi. Kaikki mielessäni pyörittelemät kokonaisuudet ovat nimittäin kovin kesäisiä...

8 kommenttia:

 1. Selkeästi kevättä rinnassa! Kaunis laukku kauniin värisenä! Nyt vaan hommaamaan sitten uutta talvitakkia :).

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttava Michael Korsin väripilkku! Kevättä ilmassa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana laukku, olen itse iskenyt silmäni samaisen merkin toiseen yksilöön. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku! Ja väriä, kiitos, se kelpaisi nyt. Pari viikkoa sitten hiplailin ihan pariinkin otteeseen Tallinnan Stockalla See by Chloen oranssia totea, -50%, ja pölvästi kun olen, jätin ostamatta. Arvaa harmittaako?

  VastaaPoista
 5. Hieno on laukku! Kiinnostaa paljon tuo kuukausittainen fun-budjet on?

  VastaaPoista
 6. Tickler: No ei tässä nyt enää mitään talvitakkeja ostella, kun kevät on ihan kulman takana! :D Olin ekaa kertaa kaupungilla ilman pipoakin tänään.

  Villasukkavarvas: Eikö! Kyllä se kevät sieltä tulee, pakko tulla. (Pian.)

  Heiddd: Mikäs sulla on kiikarissa?

  Tarumarja: Nouuuuuu, voin arvata, että harmittaa!

  Anonyymi: Riippuu kuukaudesta ja siitä, kuinka paljon olen tehnyt kirjoitushommia. Tuollaisia ekstroja ostelen oikeastaan vain ekstrarahoilla, jotka tulevat muualta kuin leipätyöstä. Oliko tarpeeksi epäselvää? :D

  VastaaPoista
 7. Toi laukkumalli on muuten ihan super! Alessa oli Stockalla joskus "python"versio tuosta, harmittaa etten napannut sitä silloin.
  Oranssi on kyllä mainio väri, sopii niin hyvin lähes kaikkiin tummempiin väreihin pariksi. Sitäpaitsi tuo taitaa olla sellainen aavistus tummempi oranssi, ei niin räikeä, eikö?

  VastaaPoista
 8. Gloria: Malli on todella super, voin sanoa sen jo näin kahden päivän jälkeen. Paljon mahtuu tavaraa ja laukku on tarpeeksi syvä, etteivät heti ekan kumarruksen tullen tipahtele ulos. :) Ja joo, väri on "burnt orange" eli just ennemmin Hermès-oranssi kuin halpahallioranssi.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!