torstai 23. helmikuuta 2012

I see grey

Kävin keittiösuunnittelijan pakeilla. Tulossa ovat nyt tarjoukset sekä vaaleanharmailla että valkoisilla kaapeilla. Tummanharmaa olisi ollut mielessäni, mutta todellisuus muistutti taas täydellisen harmaan löytämisen vaikeudesta. Liian moni taittaa siniseen. Pääni raksuttaa kuumeisesti, harmaa vai valkoinen, harmaa vai valkoinen...

5 kommenttia:

 1. Sattuipas, pitkästä aikaa vilkaisin tänne blogiisi :). Meilläkin kävi keittiösuunnittelija tänään. Valkeaa, vetimetöntä, sileää ja ehkäpä kiiltovalkeaa olisi tilauksessa. Toisaalta matta oli ajattomampi ja helpompi rasvatassujen käyttää. HTH-keittiön tarjous siis pyydettiin, muilta ei olla vielä edes kysytty. Keittiön kaappien värin vaihtaminen paisuu pian lattian uusimiseen ja seinän kaatamiseen. Halpaa lystiä tästä ei saa millään.

  VastaaPoista
 2. Minun ystäväni teetti uuteen asuntoonsa keittiön harmailla kaapinovilla ja se on aivan mieletön!! Todella upea väri keittiöön, jota moni ei uskalla käyttää :)

  VastaaPoista
 3. Harmaa sanon minä! :) Maalailin tänään juuri tulevan kotimme olohuoneen suuren seinän harmaalla. Sopii yksinkertaisesti kaiken kanssa :)

  VastaaPoista
 4. minkä värinen lattia keittiöön tulee? itse jouduin ottamaan valkoiset kaapit koska lattia on vaaleaa puuta. mutta valkoisen tai vaalean harmaan lattian kanssa "armaninharmaat" ovet - wow. jos kukaan valmistaa armaninharmaita...
  -kaisa

  VastaaPoista
 5. Kerttu: Meilläkin paisuu lattioiden vaihtamiseen ja moneen muuhun juttuun. Ja arvaan jo, että kun uudet lattiat ja keittiö ovat paikoillaan, on pakko maalata seinät... :D

  Celina: Hmmmm, kuulostaa hyvältä ja omaa päätöstäni tukevalta. ;)

  Jenni: Se on ihan totta, että harmaa menee melkein kaiken kanssa. Ja siihen ei kyllästy. Meilläkin on ollut pari harmaata seinää jo kohta kahdeksan vuotta, enkä ole edelleenkään kyllästynuyt niihin.

  -kaisa: No nää ovet on kyllä aika armaninharmaat, jos meidän mielikuvat on samanlaiset. :) Meille tulee tammiparketti, johon tulee valkomattalakkaus ja tammitasonkin aion käsitellä parilla kerroksella valkoista Osmocoloria ihan vaaleaksi.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!