lauantai 25. helmikuuta 2012

Just saying, vol. 2

Muistatteko vielä, kun Gantin talvikatalogissa oli huomattavia yhtäläisyyksiä meidän joulukorttiemme kanssa?

Tämän vuoden puolella olen ehtinyt hankkia sinivalkoraidalliset lakanat mutuni ohjastamana. Tällä viikolla koin pakottavaa tarvetta hankkia oranssi laukku. Tänään aamukahvilla sitten selailin postin eilen tai toissapäivänä mukanaan tuomia Gantin esitteitä. Ja mitäs sieltä löytyikään? Jep, sisustuskatalogista sinivalkoraidalliset lakanat ja vaatekuvastosta paljon oranssia. :D

Että, Gant, myöntäkää jo, että olen teidän uusi supermegafiilismainoskuvagurunne (kyllä, tämän tittelin haluan käyntikorttiini).

7 kommenttia:

 1. Hah :D Ei muuta kuin tekijänoikeuksista taistelemaan ;) Ja ne Gantin pussilakanat ovat aina haaveilun arvoiset. Voi kun joku kaunis päivä saisi sellaiset kotiuttaa!

  VastaaPoista
 2. Ha ha, jonkun on pakko olla se visionääri - it's a tough job, but somebody's gotta do it!

  VastaaPoista
 3. Sähän oot selkeä Gantsetter (kun trendsetter ei rimmais...)! Ehdottomasti rojaltit sun tilille!

  VastaaPoista
 4. :D Olit näköjään poiminut heikot signaalit samaan aikaan kuin Gantin ammattimaiset trendien nuuskijat.

  VastaaPoista
 5. Jenni: Ne on kyllä ihania! Toistaiseksi olen pitäytynyt tyynyliinoissa ja yhdistellyt sitten niitä petauksissa edullisempien merkkien lakanoihin.

  Gloria: Sanopa muuta! :D

  Tickler: Absolutely! Ihme, ettei Gant itse ole jo ottanut yhteyttä! :D

  Merenneito: :D No, ehkä ne trendinuuskijat olivat pikkuisen mua edellä, kun kuvastotkin on varmaan kuvattu jo ajat sitten... Tai mistäs sitä tietää? :D

  VastaaPoista
 6. Hohhoijaaa...tää on niin tätä sun, muka niin casual niin casual mut sit oikeesti niin pissis ja muka trendsetter. Kai sä, kuten varmaan joka toinen nainen on jo tajunnut, että oranssi on tämän kevään ja kesän väri, et siis ole ainoa ja oho, onpa yllättävää, että GANT on sen myös tiedostanut? Ja sinivalkoraidalliseen en viitsi kommentoida mitään, paitsi että se nyt on niin Gantia, että olipa yllätys, että sitäkin löytyi niin sinun kuin gantin kuvastosta.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Hohhoijaa, indeedy. Eikö kevätaurinko paista ihan tarpeeksi kirkkaasti siellä suunnalla, kun pipo niin kiristää?

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!