torstai 23. helmikuuta 2012

Keittiökaupoille tänään!

Tiedättekö sen fiiliksen, että kun on ollut tosi pitkään jostain asiasta ihan varma ja kun asia tulee ajankohtaiseksi, mieli muuttuukin? No, arvatkaapa kuka katselee täällä harmaita keittiöitä... Törmäsin sisustuslehteä selatessani tähän Nixin mainoskuvaan ja nyt en saa pois päästäni tuota ihanaa keittiötä, joka periaatteessa on klassinen ja ikuinen, mutta siinä on sitä jotain särmää. Jotain määrittelemätöntä särmää olen haeskellut, mutta en ole oikein keksinyt, mikä sen voisi tuoda. Tässä se nyt on.Eilen taas olin pyöritellyt päässäni ajatusta siitä, että mahtaisiko peiliovia saada vähän sellaisina "terävämpinä". Toisen Nixin kuvan perusteella näyttäisi saavan.Täytynee siis varata aika myös Nixin keittiösuunnittelijoille. Onko kenelläkään kokemusta Nixin keittiöistä? Minkälaisessa hintaluokassa ne liikkuvat? Ovatko ne laadukkaita?

Kuvat Nixi

8 kommenttia:

 1. Meillä on pienimuotoinen remppa meneillään keittiössä ja käytiin Lauttasaaren Nixi myymälässä. Palvelu oli oikein hyvää, saatiin käytännön vinkkejä, mitkä ratkaisut kannattaa ja mitkä ei. Myyjä oli siis kriittinen myös joidenkin Nixi keittiön tarjoamien ratkaisujen kanssa ja kertoi, ettei itse ottaisi sellaista omaan keittiöönsä. Ainakin itse arvostan myyjässä sitä, että osataan olla kriittisiä myös omia tuotteita kohtaan. Keittiöt olivat kauniita ja vaikuttivat laadukkailta, mutta se näkyi myös hinnassa. Itse olimme vaihtamassa vain kaapin ovet ja alakaappien ovet&rungot ja tälle tuli hintaa noin 4500e (ei siis sisällä tasoja, allasta,kodinkoneita yms). Tämä keittiömalli oli myös yksi heidän edullisimmista. Ihan hinnan takia päädyimme toiseen keittiövalmistajaan, sillä saimme haluamamme keittiön lopulta alle 2000eurolla. Siinä vaiheessa kun joskus pääsemme joskus remppaamaan keittiön täydellisesti, menen luultavasti ensimmäisenä Nixiin malliston ja hyvän palvelun vuoksi.

  Toivottavasti näistä tiedoista on apua!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä päätöksiin! Itse olen kauhea jappasija varsinkin, jos on kyse vähänkään arvokkaammasta ostoksesta. :D

  VastaaPoista
 3. Näitä mielipiteitä on varmasti yhtä monta kuin on käyttäjiäkin, oma kokemukseni Nixi-keittiöstä ja palvelun laadusta jättää heille rutkasti parantamisen varaa. Korkeakiiltoiset ovet eivät pidä lakkaustaan ,myös kellertyvät, ovat nyt reilut nelisen vuotta olleet käytössä. Mekanismit vetolaatikoissa toimivat ok, integroitu jääkaappi on ikäänkuin "pudonnut", melkein roikkuu alasaranan varassa, ollut sellainen alusta asti, korjauksista huolimatta. Itse suuntaan toiseen suuntaan kun valitsen seuraavan keittiön:).

  VastaaPoista
 4. MInulla on hyvä kokemus Nixin keittiöistä, kyseessä oli ihan sileät mattapintaiset valkoiset ovet. Hinta oli ihan OK verrattuna muihin, mutta ei missään nimessä edullinen. Asioin Töölön myymälässä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat mustat Domus-tuolit alimmassa kuvassa. Haluaisin joskus Tapiovaaran Aslakit (muuten samanlaiset, muttei tota "pehvakoloa" noissa istuinosissa) itselleni, kun talo valmistuu.

  VastaaPoista
 6. Mulla on Nixin keittiö. :) Palvelu oli hyvää ja loppujen lopuksi olin tyytyväinen jopa siihen, että mulle toimitettiin väärät tasot. Toki ne olisi vaihdettu, mutta tajusin itse siinä vaiheessa, että toimitetut on paremmat kuin alunperin valitsemani... Rempasta on nyt viisi ja puoli vuotta, ja mielestäni sekä rungot etta kaapit ovat säilyttäneet hyvin valkoisen värin eivätkä ole kellastuneet.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikki kommenteistanne... Mun on vaikeaa arvioida meidän budjettia, kun niin paljon vaikuttaa se, mitä yläkertaan joudutaan tekemään. Se selviää (toivottavasti) lähiviikkojen aikana. Mutta budjetti on ennemminkin pieni kuin iso. No, voisihan siellä Nixillä käydä pyytämässä tarjouksen ja piirrättämässä kuvat, sehän ei maksa mitään. :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on myös Nixin keittiö. Hinnasta ei ole tietoa, koska remontti tehtiin juuri ennen meidän mukaan tuloa, mutta laatuun olen kyllä ollut tyytyväinen. Ikää keittiöllä on nyt vajaa 8 vuotta, ja kaikki toimii moitteetta. Kiiltovalkoiset yläkaapit edelleen valkeat, Viilupintaiset alakaapit säilyneet virheettöminä. Voin kyllä suositella.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!