perjantai 17. helmikuuta 2012

Lisää pastellia

Joku etu on siinäkin, että on tämän ikäinen. Uuden trendin vaatteita saattaa löytyä kaapeista edellisen muotikierroksen jäljiltä. Yleensä heitän surutta kierrätykseen sellaiset vaatteet, joita en ole puoleentoista vuoteen käyttänyt. Mutta sitten on sellaisia, jotka ovat mielestäni olleet erityisen kivoja vaatteita ja joista arvelen niiden tekevän comebackin. Kaapinperukoita kaivelemalla löytyikin sitten viiden vuoden takainen takki/bleiseri. Olen käyttänyt tätä myöhemmin keväällä ja kesällä päällysvaatteena ja kylminä aikoina bleiserinä.Muistan, että ihastuin tätä ostaessani erityisesti malliin, en niinkään väriin, joka sekin on toki kiva. Tässä oli mielestäni jotain Jackie O:ta.Napit ovat ruskeat ja silloin viisi vuotta sitten käytin tätä ihan vain ruskeiden trikoopaitojen ja farkkujen kanssa. Nyt makuni on muuttunut ehkä vähän aikuisempaan suuntaan. Farkkutyttö olen edelleen, mutta arkena paidaksi voisi käydä vaikkapa valkoinen puuvillapaita. Kesäminä haaveilee jo varpaat paljastavista kengistä ja siitä, että kaulaan ei tarvitse kietoa villaa.Kuva HMSiistimpään tilaisuuteen valitsisin ehkä ihan vain simppelin mekon alle.Kuva HM

Vähän mietin sitä, että napit saattaisin vaihtaa mustiksikin. Ruskea ei tällä hetkellä ole niin pinnalla ja yhdistely tuntuu helpommalta mustien nappien kanssa.

4 kommenttia:

 1. Noi Ferragamot on ihanat, mä haaveilen saman sarjan ballerinoista. Mutta kiva jakku löytynyt kaapista, tykkään mallista!

  VastaaPoista
 2. Mrs J.: Mun tekisi taas mieli noita korkoja, kun ballerinat tuntuvat jäävän mulla käyttämättä, paitsi töissä. Ihania kenkiä Ferragamolla kyllä on!

  VastaaPoista
 3. Ihana takki. Olis kiva nähdä se sun päälläkin. :)

  VastaaPoista
 4. Emppu: Mun päällä ei oo just nyt muuta kuin toppahousuja ja talvitakkeja... - Katellaan keväämmällä, sanoi hän masentuneena ja lähti lunta lapioimaan. :D

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!