maanantai 27. helmikuuta 2012

Mekkomaanantai

Sain ihmeellisen skarppauskohtauksen ja päätin miettiä erilaisia asuja erilaisiin tilanteisiin valmiiksi sen sijaan, että tekisin klassiset eli jättäisin pohdinnat siihen varttiin ennen lähtöä. Bravuurini on lorvia aamukahvin kanssa koneen ääressä aivan liian pitkään, panikoida vaateasioissa, päättää meikata ensin ja istua sen jälkeen alusvaatteissa tuijottamassa epätoivoisesti vaatekaappiini puoli tuntia, panikoida lisää ja myöhästyä.

Tätä mekkoa voisin käyttää kapeiden farkkujen tai paksujen sukkisten kanssa kanssa arkimenoissani. Reilun vuoden takaiselta lomamatkalta ostettu Tommy Hilfigerin mekko on jostain syystä jäänyt tosi vähälle käytölle. Se on teoriassa kaikkea, mitä vaatteelta haluan, mutta käytännössä hylkään sen usein, koska valkoinen ja paksu neulemekko ei todellakaan ole läskipäivän vaatevalinta numero yksi. Pitäisi varmaan kuroa vyöllä ja katsoa, minkä säväyksen vyötärön ilmestyminen tekisi.
Henkkamaukan trikoomekolle, joka on tämän kevään hankintoja, sen sijaan ennustan pidempiaikaista suosiota. Se on mukava päällä, piilottaa vartalon huonot jutut ja korostaa parhaita. Harmaa on suosikkivärejäni (who's surprised?) ja yhdistettynä Mulberryn huiviin kokonaisuudesta tulee omannäköinen. Tämä on varma voittaja kevään suosikkiasu -kategoriassa.
Reilun viikon päästä olen menossa erääseen hyvin paljon 60-lukua henkivään tilaisuuteen. Tämä mekko voisi olla oikea valinta, helmien kanssa tietty. Kengät olen saanut lounasta vastaan Rouva Muffinsilta. Hyvä vaihtari, säger jag.


Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, keväälle on tiedossa isoja juhlia. Joihinkin niistä voisin valita päälleni comebackin tehneen Jackie O. -jakun. Nude (luonnossa paljon hentoisempi nude kuin kuvassa) ja löysä mekko olisi sopivan keväinen. Mekko oli alunperin ystäväni Empun, joka pelasti minut totaalisen vaatekriisikatastrofin uhatessa tarjoten mekkoa lainaksi. Ihastuin mekkoon ikihyviksi ja ostin sen Empulta pois, kun selvisi, ettei rouva itse juuri käyttänyt kolttua. Kengät ovat viime syksynä eräisiin häihin hankitut ja hyvin mieleiset. Valitettavasti vain nude kiiltonahka sai aikamoista osumaa yökerhojatkoilla. Hyviä vinkkejä lian putsaamiseen kiiltonahkapinnasta otetaan vastaan.

Kun äskeisen mekon kääntää oikein päin, saa ihan uuden näköisen juhla-asun. Kengät ovat ikivanhat ja very much Louboutin inspired. Inspiraatio selvisi vasta jälkeen päin. Jos olisin tiennyt, en olisi ehkä ostanut ihan noin härskejä rip offeja.

Meillä ei ollut kihlajaisjuhlia, mitä kaduin aika pian kihloihin menon jälkeen. Niinpä otin kaiken irti kuulutuksista, ostin kuuliaismekon ja kutsuin vanhempani ja appikset kuuliaiskahveille. Tämän mekon kanssa pitää ehdottomasti käyttää ulkona aurinkolaseja. Onneksi minulla on sopivat.
Arkimekkokategoriassa oma suosikkini on Zaran pussimainen mekko. Tätä olen käyttänyt niin paljon, että harmittaa, etten ostanut kolmea kappaletta samaa leninkiä silloin, kun niitä vielä oli. Kohta tämä mekko on nimittäin puhki kulutettu. Huivi on joululahja isältäni toissa joululta.Niin viisaaksi en kuitenkaan vielä tullut, että olisin sovittanut suunnittelemiani asuja nähdäkseni, toimivatko ne myös päällä. Pitäähän niihin lähtöihin jotain jännitystä jäädä!

6 kommenttia:

 1. Ihania asuja! En tiedä voisiko magic-sieni toimia kiiltonahkakenkien lianpoistossa. Ainakin lattiaan ja korkeakiilto-oviin leluista tulleisiin "kolahdus"naarmuihin se toimii. Itse ostin magic-sienen muistaakseni K-raudasta, mutta uskoisin, että vastaavia löytyy myös muista kaupoista esim. Tarjoustalot ja Honkkarit. Tyypillinen tv-shop -tuote.

  VastaaPoista
 2. Koita kiiltonahan putsaamiseen ihan perinteistä pyyhekumia. Itse olen saanut pintaan takertuneet viirut siten irti.

  VastaaPoista
 3. Ihania mekkoja! Ja nuo nudet kiiltonahkakorkkarit nähtyäni huomasin että tarvitsen ehdottomasti samanlaiset! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat nudet kiiltonahkakorkkarit! I love! Mäkin haluun :)

  VastaaPoista
 5. Sulla on aivan ihania mekkoja <3

  VastaaPoista
 6. Hanna-K: Hei hyvä idea, mulla taitaakin olla taikasieniä jossain siivouskaapin syövereissä! Thanks!

  Anna: Hyvä vinkki tuokin, kiitos! Kokeilen tätäkin. :)

  Maija: Kiitos! Näissä blogeissa pyöriessä sitä tosiaan tulee luotua itselleen kaikenlaisia tarpeita. :D

  Sanna: Kiitos! Ostoksille sitten vain! :D

  Hepsu: Kiitos, ihana!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!