keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Myöhästynyt laskiainen

Saimme tänään ystäväperheen kylään. Olimme sopineet ulkoilevamme porukalla ja syövämme sen jälkeen lounasta. Onneksi treffit sovittiin jo aamupäivälle. Saimme vielä nauttia auringonpaisteesta ja plusasteista. Laivakoira kekkuloi metsässä onnessaan ja ystäväperheen isä sai kunnon aamutreenin tampatessaan polkuja taapero repussaan. Olin laittanut pullataikinan kohoamaan ennen kävelyä.Kohonnut oli. Ruuan valmistuessa jotkut paistoivat pullaa ja kattoivat pöytää, jotkut keskittyivät tärkeämpiin asioihin.

Ruuaksi oli jauhelihakeittoa. Keittoruuat maistuvat jostain syystä erityisen hyviltä ulkoilun jälkeen. Kokeilin perunan tilalle maa-artisokkaa ja kaikki ottivat toisenkin lautasellisen, joten epäilen, ettei se ainakaan ihan huonosti toiminut. Kokeilin myös, minkälaisen säväyksen keittoon tekisi nokare smetanaa. Makutoimikunta oli sitä mieltä, että smetanakin toimi hyvn.Nyt on pakko kehua, että tuli todella hyvät pullat. Vaikka itse sanonkin, niin tarjolla oli pullaa parhaasta päästä. Vaan kukapa huomaa kuvassa olevassa pullassani virheen?

5 kommenttia:

 1. Kerma on laitettu eka ja päälle hillo? :)

  VastaaPoista
 2. Pullassa on hilloa, ei mantelimassaa :)Hyvältä näyttää kyllä!

  Mama L

  VastaaPoista
 3. Missä on mandeli? :) Mulla on niin nälkä ja kuvat pahentaa tilannetta.

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköisiä pullia ja hyvältä näyttää keittokin. :) En ikinä muista smetanan olemassaoloa vaikka siitä tykkäänkin. Ehkä kokeilen itsekin sitä keittoon ensi kerralla. :)

  VastaaPoista
 5. Laura: Ei se järjestys vaan sisältö! Oon aina ollut mantelimassan kannattaja. ;)

  Mamma: Mama knows best. :D

  Miss P: Kaupassa. Unohtui. Ja believe it or not, hyvää oli noinkin!

  Mipsukka: Joo, smetana on vähän sellainen helpoti unohdettava juttu. Meillä oli sitä jääkaapissa yhtä toista ruokaa varten ja se törötti siinä just silmieni edessä jääkaapissa. En mäkään olisi muuten keksinyt. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!