keskiviikko 1. helmikuuta 2012

PakkaspäiväVillaa, villaa. Siinäpä viime päivien tyyli. Ja vielä vähän villaa. Mieheni minulle ostamat alusvaatteetkin (merinovillainen kalsariasu) ovat päässeet käyttöön. Villaan kääriytyneenä kävin tapaamassa tutkijaa, joka haastatteli minua aiheesta blogit. Keskustelimme vajaan tunnin muun muassa blogien lukijoista, kommentoinnista, aiheen rajauksista, erilaisista alustoista, minun blogistani, muiden blogeista ja siitä, minkälaiset postaukset puhuttavat ja millaisia luetaan paljon. Menin mielelläni mukaan tällaiseen tutkimukseen, koska blogimaailma itsessään on minusta tosi kiinnostava ja se on mielestäni jollain tapaa ammattimaistunut aika paljonkin parin viime vuoden aikana. Tutkijalla oli työn alla erityisesti Lily, mutta Indiedaysiakin sivuttiin. Mulla on muuten sellainen mutu, että Indiedays herättää paljon enemmän tunteita kuin Lily. Mitä mieltä te olette? Olen ollut huomaavinani, että bloggaajan siirtyminen Indiedaysiin aiheuttaa aina osassa lukijoita kapinan, kun taas Lilyyn siirtyjiä onnitellaan.

Valokuvaseinästä tuli tällainen, naputtelin eilen puuttuvat naulat seinään. Tämän kesän kuvia keräilen sitten ylärivin päälle ja vähän tuonne sivuille. Kuva on otettu pokkarilla ja täytyy sanoa, että pokkaritkin ovat kehittyneet hirmuisesti parin viime vuoden aikana. Tosi monet bloggaajathan kuvaavat käsitykseni mukaan myös pokkareilla ja jälki on upeaa. Oma pokkarini on kolmisen vuotta vanha ja ottaa tuollaisia tavallisia kuvia. Tai sitten en vain osaa sen(kään) säätöjä.Johdot ovat edelleen näkyvillä, pitäisi ostaa pidemmät SCARTit, jotta ne saisi kouruun hyvin. Tämä on varmaan muuten just niitä juttuja, jotka vain jäävät ja sitten kahden vuoden kuluttua huomaan, että hei, noi johdothan on edelleen laittamatta. :D

6 kommenttia:

 1. Tulipa tyylikäs kokonaisuus. Aina kun telkkareita haukutaan niiden ulkonäön ja sijoitteluongelmien takia, mutta tämä ratkaisuhan on tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Hieno tauluseinä ja villaa sitä on täälläkin puettu päälle :)

  VastaaPoista
 3. Emppu: Joo, telkkari tavallaan uppoaa kehysten sekaan sitten, kun niitä on tarpeeksi. Näin idean ekaa kertaa joskus sata vuotta sitten Pottery Barnin sivuilla ja olen siitä asti halunnut laittaa telkkarin noin.

  Celina: Kiitos! Ja joo, kaihoten katselin eilen kevyitä puuvillapaitoja...

  VastaaPoista
 4. Onpa mielenkiintoinen tuollainen blogitutkimus! Kuka se tutkija oli? Olen muuten kelannut joskus ihan samaa Indiedaysistä ja Lilystä. Hassu juttu. Ehkä Lily on sillä tavalla neutraalimpi, kun sinne voi kuka vain perustaa tilin.

  VastaaPoista
 5. Kivoja neuleita, mutta tuo blogitutkimus nyt todella jäi mietityttämään. Mielestäni olet tehnyt ihan "oikean" havainnon Lilyn ja Indiedaysin suhteen. Luulen, että se johtuu osittain siitä, että en näe Lilyn vaikuttavan mitenkään blogien sisältöön, kun taas Indiedays -bloggaajat (kaikki seuraamani) ovat jossain vaiheessa ajautuneet järkkäämään älyttömästi niitä iänikuisia kisoja, raportoimaan kokkareista/showroom -näytöksistä/ilmaisiksi saamistaan tavaroista/mistä ikina vaan ennen pitkää. Lisäksi jostain syystä indiedaysin pohja tuntuu vähän hengettömämmältä.

  VastaaPoista
 6. Tuuli: Tutkija oli Turun yliopistosta, mutta en tiedä, pitäisikö hän nimensä mainitsemisesta. Mutta joo, mielenkiintoista oli. :)

  Tessa: Mä taas tykkään Indiedaysin pohjasta enemmän, musta se on jotenkin helppokäyttöisempi. Lily on vähän sekava ja mua ärsyttää, että ilmoitusten näkeminen on useamman klikkauksen takana. Seurataankohan me eri blogeja Indiedaysissa, kun mä en ole huomannut tuollaista? Tiedän, että tuo on aika yleinen mielipide, mutta en itse huomaa sellaista.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!