perjantai 17. helmikuuta 2012

Rusetteja ja paketteja

Saan tänään pari hyvää ystävää kylään. Mies on työmatkalla ja poikavauvatkin jäävät kotiin, joten meillä on tiedossa ihan täysiverinen tyttöjen ilta. Toinen ystävistäni vietti juuri syntymäpäiviään ja halusin hankkia hänelle jotain pientä ja kaunista. Itse olen aivan pöpinä rusetteihin ja arvaan, että samanhenkinen Rouva Muffinsikin voisi pitää rusettihiuspannasta ja -pampulasta.Samalla reissulla hankin itsellenikin uuden hiuspannan. Panta vaikuttaa malliltaan tosi hyvältä. Muovisten kanssa minulla tulee aina vastaan ongelma - parin tunnin jälkeen tuntuu siltä, että panta suorastaan uppoaa pään sisään. Rusettikorvikset, joita ajattelin pitää pannan kanssa, ovat joululahja mieheltäni reilun vuoden takaa.Tämän lahjan puolestaan saa, tattadadaa, -K- kommentillaan Onnea yksivuotiaalle blogille. Sinulla on hauska tapa kirjoittaa ja luen blogiasi useamman kerran viikossa. Valitettavasti olen todella huono kommentoimaan blogeja... Rapsutuksia Laivakoiralle!. Laittaisitko minulle nimesi ja kotiosoitteesi sivupalkissa näkyvään sähköpostiosoitteseen? Postia saatkin sitten jo heti ensi viikon alussa. Ihania kukkaostoksia!


10 kommenttia:

 1. Kivoja pantoja! :) Mistäs olet ne löytänyt? Mulla on ihan sama ongelma muovisten kanssa, en pysty pitämään kuin muutaman tunnin, muuten tulee päänsärky!

  VastaaPoista
 2. Ihania rusettipantoja! Ja toi sun itsellesi ostama on kiva myös, mistä ostit?

  VastaaPoista
 3. Täälläkin yksi rusettihullu ;) Ihania pantoja!

  VastaaPoista
 4. Samaa olin tulossa kysymään, aivan ihana panta!! Mulla myös sama päänsärkyongelma muovisten kanssa, toi soljellinen on ihan supersöpö!

  VastaaPoista
 5. A&S, Ansku ja Hepsu: Molemmat pannat on Henkkamaukasta eli mun ja Rouva Muffinsin sanoin Hovihankkijalta. Siellä oli vaikka mitä kivoja tukkanipsuja ja pantoja! Oli muun muassa nudenvärisiä ja mustia nahkaisia rusettipantojakin. :)

  Celina: Kiitti, ihana! Mikähän niissä ruseteissa oikein on, kun vetävät puoleensa vuosi vuodelta...

  VastaaPoista
 6. Ja ai niin, pidin pantaa eilen koko illan, eikä tuntunut yhtään pahalta! Jeeeeee!

  VastaaPoista
 7. Kivat pannat :) Mistä tuo nätti nauha on? Onko se mustaa?

  VastaaPoista
 8. Moikka, sulle on s-postia blogin osoitteessa :).

  VastaaPoista
 9. Anu: Nauha taitaa olla Sinooperista tai muusta vastaavasta askartelukaupasta. Ja kyllä, se on mustaa. :)

  Tessa: Luinkin meilin jo, kiitos! Kuulostaa tosi kivalta, palataan siihen!

  VastaaPoista
 10. Iiihana panta kotoutettu :) Kiitos vinkistä, ja tosiaan, ei painanu yhtään päätä, vaikka koko eilisen päivän sitä pidinkin, mahtavaa :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!