lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kausi lähestyy!Kuva Maritim FB-sivu

Vaikka aamu onkin ankea ja harmaa, niin kyllä se purjehduskausi sieltä pian alkaa. Maritim mainosti naisteniltaa huhtikuussa ja ilmoittauduinkin heti mukaan. Ohjelmassa on kaikkea kiinnostavaa. Köysiosasto kiinnostaa turvallisuusaiheista eniten. Pitäisi taas harjoitella solmuja ja tehdä erilaisia skenaarioita hankalissakin olosuhteissa rantautumista varten. Viime kesänä ainoassa pieleen menneessä rantautumisessa olisi auttanut paljon, jos minulla olisi ollut erillinen heittoköysi valmiina. Olin laittanut keulaköydet liian lyhyiksi ja minulle tuli rantautumisessa, kun tuuli painoi venettä kovasti, tosi kiire löytää heittoköysi keulaluukusta. Odotan innolla kaikenlaisia vinkkejä.

Aamukahvisurffailulla kaipasin kevyempää kamaa ja väyläni vei tuon Marinepoolin vaatevalikoimia katselemaan ja sieltä löytyikin vaikka mitä herkkuja! Purjehdusvaatteet olivat nekin kivoja, mutta koska minulla on oikeastaan kaikki tarvitsemani purjehdusvaatteet (paitsi neopreenihanskat ja -töppöset), niin en keskittynyt nyt niihin. Nämä kaikki istuisivat minun kaappiini just eikä melkein.


Mikä takkivalikoima! Minun on jostain syystä joskus hankalaa löytää omaan tyyliini sopivia takkeja. Trenssejä ihailen muiden päällä, mutta omaan tyyliin ne eivät tunnu istuvan. Talvella tunnun useimmiten päätyvän untuvatakin uumeniin, vaikka villakangastakeissa olisin varmasti tyylikkäämpi. Mutku ei. Rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että duffeliakin tuli käytettyä hävettävän vähän. Näistä takeista käyttäisin joka ikistä. Vähän sporttisempi tyyli vetoaa selvästi minuun.


Tykkään tosi paljon käyttää hattuja ja ne yleensä sopivatkin minulle. Sydvesti sateelle ja lippis paisteelle. Heinäkuussa. Muina kuukausina paras päähine on kunnon pipo. :D
Kaikki kuvat Marinepool


Onko kukaan muu tulossa tuohon naisteniltaan?

7 kommenttia:

 1. Voi tulisin riemusta kirmaten, mutta saavumme tältä pidemmältä retkeltä juuri samaisella viikolla, joten menee tuo torstai sukuloinniksi. Toivottavasti teet sitten postausta meikäläisenkin iloksi ja ennen kaikkea hyödyksi illan opeista ja vinkeistä ;) Ihana tuo ensimmäinen paita erityisesti, vaikkakin kaikki yhtälailla omaan kaappiini kelpuuttaisin :)

  VastaaPoista
 2. En tiedä piileskeleekö minussakin pieni salainen purjehtija kun ainakin olen aina rakastanut juuri tuon tyyppisia vaatteita.. ;) Nuo olivat kerrassaan upeita. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mun näköisiä vaatteita!

  VastaaPoista
 4. Onko toi naistenilta vaan erikseen kutsutuille kantiksille tms, vai voiko sinne ilmoittautua kuka vaan? Itseänikin kiinnostaisi kyllä, jos se on kaikille avoin.

  /Gitta

  VastaaPoista
 5. Pingviinimatkalaiset: Ehdottomasti kirjoitan sitten postauksen! :)

  Mipsukka: Hahaa, kaiva vaan se purjehtija esiin! :D

  iukku: Niin munkin! :)

  Gitta: Toi kutsu oli Maritimin FB-sivulla, joten on se ihan avoin kaikille, ilmoittautua vaan pitää. Kai. Tai en mä ainakaan mikään kantis tietääkseni ole ja silti sain ilmoittautumismeiliin iloisen vastauksen. :)

  VastaaPoista
 6. Tänään täällä oli eka kevätpäivä, lämmintä +8 aamulla ja aurinko paistoi. Jee jee, kesä lähestyy!

  VastaaPoista
 7. Miss P: Oi, miten ihanaa! Oispa pian täälläkin!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!