torstai 15. maaliskuuta 2012

Kesän suosikkiasut

Tilasin housuahdistuksestani huolimatta tai juuri sen vuoksi itselleni valkoiset farkut. Ajattelin yhdistellä niitä pukeutumiseen tällä tavoin. Kaikkea muuta tarvittavaa kaapeista löytyykin jo, pääsen siis minimihankinnoilla.

Untitled #3


Untitled #4


Kuvat Polyvore


Seuraavaksi lupaan pohtia toivottua miesten tyylikästä ja käytännöllistä venegarderobia, joka mahtuu putkikassiin. Sanonpahan vain, että minä olen sitten erittäin hyvä pakkaaja ja saan aivan varmasti mahtumaan putkikassiin enemmän tavaraa kuin moni muu. ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana varsinkin alimmainen kokoonpano :)

  Mistä tilasit housut?

  VastaaPoista
 2. Erinomaisesti yhdistelty ja oikein mieleisen näköiset setit. Ihku tuo Mulberryn laukku. Omaa Bayswateria onkin jo ikävä... Olen myös osoittautunut erinomaisesksi pakkaajaksi ja täytyy sanoa, että viime kuukausina olen toivonut etten sitä olisi. Tavaraa kun on saanut mukaan paljon, niin kassi (tässä tapauksessa rinkka) painaa myös aika paljon... :/ Tai sitten tuli hankittua vaan liian iso rinkka :D Monelle muulle retkelle (esim ostosmatka NYC:hen) tietysti tuiki tarpeellinen taito.

  Mutta jos tulee mieleen ideoita siitä kuinka saadaan pienessä huushollissa tavarat katoamaan silmistä ja muuten pieniä tiloja sisutettua, niin niistä lueskelen lähikuukausina oikein mielelläni! Vinkkisi yöpöydistä tuli esim tarpeeseen ja muutenkin tykkään sisustustyylistäsi paljon.

  -Milla

  VastaaPoista
 3. Hyvä, hyvä! Mä tykästyin valkoisiin farkkuihin jo muutama vuosi sitten. (No okei, myönnetään, se oli silloin, kun Briteissä joka toisella oli VB:n Rock and Republicille suunnittelemat kruunu persuksissa valkoiset farkut. Itsekin piti ostaa aikoinaan, tosin Harrodsin aleista -80%. :D ) Reilu pari vuotta sitten ostin Ralph Laurenin valkoiset farkut ja tykkään niistä aivan mielettömästi. Ihan vakiot kesäisin ja menee kaikkien kanssa.

  VastaaPoista
 4. Annipenni: Henkkamaukasta tilasin. :)

  -Milla: Laitetaan mieleen, jos saisin kehiteltyä jotain. :)

  Joo, se huono puoli siinä pakkaustaidossa on, että kamaa tulee välillä vähän liikaa. Tai sitten, jos olen ystävällisesti pakannut miehen laukun reissuun lähtiessään, hän on ihan pulassa takaisin tullessaan, kun pitäisi saada samat kamat laukkuun. :D

  Anna: Voi, Ralph Laurenit kuulostavat upeilta. :) Mä harjoittelen ekaksi Henkkiksillä ja katson, jos viihdyn ja sit hommaan laadukkaammat jossain vaiheessa. Sä olet kyllä sellainen alehaukka!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!