torstai 1. maaliskuuta 2012

KotipentteriKävin tänään Porvoon Nixissä keittiöasioilla. Jos edellisestä paikasta saamani ehdotus oli ihan kiva ja tulin kotiin ihan tyytyväisenä, niin nyt suorastaan leijuin pikku kilpurillani takaisin kotiin. Tina Grönqvist oli tehnyt etukäteen lähettämieni pohjien perusteella alustavan ehdotuksen, jota sitten lähdimme purkamaan. Paljoa muutettavaa ehdotuksessa ei ollut, olin hyvin tyytyväinen suuriin vetolaatikoihin alakaappien paikalla, kantikkaaseen altaaseen ja yleiseen layoutiin. Ja ovathan ne Nixin värisävyt aivan omaa luokkaansa.

Tinalla oli ehdotuksessaan tummanharmaa laminaattitaso, johon tykästyin. Miehen toivomus on tammitaso ja sen kerran, kun hän toivoo sisustukseen jotain, kunnioitan tätä toivetta mielelläni. Testasin kuitenkin varmuuden vuoksi, miltä taso näyttäisi suosikkiovivärieni kanssa. (Ja toin mallipalan varmuuden vuoksi kotiinkin.)Sitten mallailin ovien värimalleja tammitason rinnalle. Tässä tammitasossa oli valkoöljykäsittely ja sellaisen haluan omaammekin. Sain hyvän vinkin Tinalta, että budjettitietoisen keittiönostajan kannattaa hakea tammitasonsa Ikeasta ja käsitellä se itse. Nixin oma taso oli totta vieköön upea, aivan huippuunsa viimeistelty, ja se tietysti näkyy hinnassakin.Makeat hana ja allas kiinnittivät huomioni. Meillekin tulee tuonkaltainen allas, mutta hana tulee olemaan erilainen, ellen nyt sitten satu törmäämään johonkin mielettömään hanatarjoukseen, kun remontin aika koittaa.
Olin tosi tyytyväinen palveluun ja tuotteeseen. Erityistä iloa tuotti myös se, että keittiöasentajat ovat liikkeen omia miehiä, eivätkä ostopalveluna jostain miljoonan ulkoistuksen takaa. Kyllä se taitaa niin olla, että meidän keittiömme tulee Nixiltä. Menisipä aika nopeasti ja olisipa jo meillä uusi, kaunis keittiö!

Kotona pöytiä valloittavat edelleen lattianäytteet (postiin oli tullut vielä yksi lisää noudettavaksi), maalinäytteet ja hiirenkorville taitellut ja selatut sisustuslehdet.

Huomenna sitten tartun Allungan kysymykseen täydellisestä myyssausasemasta. Onpa sisustaminen taas kivaa pitkästä aikaa!

P.S. Päivän asu! Huivit eivät ihan mahtuneet kuvaan, mutta kaulassani mulla oli kaksi huivia, jotka näkyvätkin tuossa keittiön pöydällä. Yksi huivi olisi ollut liian laiha, joten laitoin kaksi. Harmaata, of koos. (Ulkona päälläni oli vielä musta villakangastakki, joten mustat UGGit saivat siitä parin.)

7 kommenttia:

 1. Kivoja suunnitelmia!

  Mitä vaihtoehtoja mietitte lattiaan?

  t. utelias sisustustaja

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä! Noi neliskanttiset teräväreunaiset altaat övat sikahintaisia, mutta kivoja. Mä kävin pihistelemään ja valitsin vähän edullisemman.

  Laukku on super, tosi kiva harmaan kanssa!

  VastaaPoista
 3. Birk: Kiitti! Erilaisia tammiparketteja pyöritellään. :)

  Miss P: Mä sniiduilin melkein kaikessa muussa, mutta altaassa olin tiukkana. :D

  VastaaPoista
 4. Ihana väripilkku toi kassi!

  VastaaPoista
 5. Mihin keittiöön päädyitte? Meille kanssa tulossa Nixi-keittiö joko Huvila tai Silvia :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Päädyttiin Nixiin, mutta kestää vielä, ennen kun päästään remppaamaan. Kerron lisää sitten, kun on kerrottavaa... Tällä hetkellä ollaan vasta kilpailuttamassa arkkitehteja yläkertaremppaa varten. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!