tiistai 20. maaliskuuta 2012

Mix and match++++= ?

Esimerkiksi tällaisia yhdistelmiä sain aikaiseksi. Olisi tosin pitänyt varmaan ensin lätkiä rankalla kädellä itsestäänruskettavaa voidetta, koska ensimmäisissä kuvissa ihoni paloi puhki. Valkoinen? Moi?
9 kommenttia:

 1. Hitsit kun on kiva hame ja hyvät kokonaisuudet! Alkoi välittömästi tehdä mieli jotakin mansikanpunaista vaatetta :)

  -Dora

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää! Täydellinen hame rentoihin kesäpäiviin!

  VastaaPoista
 3. Upea ja niin freesi tuo punaisen huivin ja haalean beigen neuleen yhdistelmä!

  VastaaPoista
 4. Jeps, tuollaisen saattaisin itsekin tahtoa omistaa :) Mutta koska laivakoira vilahti taasen kuvissa, niin hyppään suorilta aasinsillan kautta - koiriin!

  Asteikolla 1-10, kuinka jääräpäinen oli Laivakoira kasvattaa? Niin ja oliko eka koira?

  Susanna

  VastaaPoista
 5. Jeps, tuollaisen saattaisin itsekin tahtoa omistaa :) Mutta koska laivakoira vilahti taasen kuvissa, niin hyppään suorilta aasinsillan kautta - koiriin!

  Asteikolla 1-10, kuinka jääräpäinen oli Laivakoira kasvattaa? Niin ja oliko eka koira?

  Susanna

  VastaaPoista
 6. -Dora: Kiitos, kiitos! :) Toi punaisen sävy on kyllä ihan paras!

  Maija: Kiitos! Ja eikö, niitä odotellessa! :)

  Katri: Voi kiitos, tyyliguru! :) Beigen neuleen alle pitää vain löytää vielä joku sopiva alustoppi, koska se on ihan läpinäkyvä.

  Susanna: Laivakoira on tullut meille aikuisena, joten emme ole kasvattaneet sitä pennusta saakka. Joitakin tapoja kitkimme siltä pois sen muuttaessa meille. Laivakoira on parsoniksi poikkeuksellisen kiltti ja pehmeä luonne, normaalisti ne ovat aika paljon haastavampia. Mutta kyllä Laivakoiralla on terrierimäisiä piirteitä ja se on sellainen pieni kiipijä, että yrittää aina päästä laumanjohtajaksi, jos me yhtään lepsuillaan. Kova kuri, tiukka marssijärjestys lauman sisällä ja lempeä rakkaus ovat toimineet hyvin, mutta tottelevaisuus kärsii heti, jos alkaa liikaa rentoilemaan sääntöjen kanssa. Meillä on kummallakin ollut koira aiemmin, mulla cainrterrieri ja miehellä rottweiler. Terrierit ovat ihania, mutta kovapäisiä. :)

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis hame! Miksi tuota ei löydy nettikaupasta?? Onko se collection-mallistoa?

  VastaaPoista
 8. On kyllä tosi kiva hame! Ihanan pirteä.

  VastaaPoista
 9. K: Oli se siellä, merihenkisten alla: http://www.esprit.fi/fi/women/koko_mallisto/TOP_PICKS/uusi_merihenkinen_tyyli/kaikki_tuotteet/C23121_610. Linkin perusteella hametta näytti olevan myös beigenä, kaupassa näin vain punaisen ja tummansinisen. :)

  Anna: Kiitos! :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!