torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivän kukat

Toivottavasti teillä on ollut ihana naistenpäivä. Minä kävin ensin kirjastossa lukemassa kasan naistenlehtiä, kun mies oli omilla asioillaan. Sitten syötiin lounasta minun valitsemassani paikassa eli Raflassa. Matkalla kukkakauppaan naposteltiin vähän suklaata, että saatoin keskittynein mielin valita itselleni mieluisat kukat. Sain Kalastajan vaimolta idean laittaa kevätkukat kynttilävaasiin ja samalla muistin Valkoisen Harmajan Suvin lehden sisään kieputtamat kasvit.

Tulppaanit on vesitetty ja aseteltu, ottaisikohan vielä yhden kupillisen kahvia vai alkaisiko iltapalan laittoon...4 kommenttia:

 1. Voi kauhistus, en huomannut aluksi noita sinisiä kukkapäitä ollenkaan, vaan ajattelin, että sait jonkun mehikasvin naistenpäiväksi. Noooh, sellaisiahan me naiset joskus ollaan (siis en tietenkään minä), sellaisia vähän happamia ja tympeitä ;)

  VastaaPoista
 2. Annimanni: Aaaaahhahahhah, ei TIETENKÄÄN me koskaan. Pois se meistä. Itsehän olen aina todellinen päivänsäde.

  VastaaPoista
 3. Kukat lyhdyssä onkin hyvä idea! Varsinkin kun kotoa löytyy kaksi kissaa joiden mielestä viherkasvit (eli tällä hetkellä pikku-narsissit) ovat tarkoitettu niiden naposteltavaksi.

  VastaaPoista
 4. -K-: Lemmikeillä saattaa tosiaan olla vähän erilaisia käsityksiä asioiden tarkoituksista kuin meillä ihmisillä. :D

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!