keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Pan Am!

Mainitsin mekkopostauksessa olevani menossa erääseen 60-lukua henkivään tilaisuuteen. Sen aika koitti tänään ja tilaisuus oli, tättädädää, Pan Am -sarjan pilottijakson screening YLEllä! Olin kuullut sarjasta jo ajat sitten ja ajatellut, että se on varmasti tosi hauska upeine puvustuksineen. Sain tietää, että sarja tulee vihdoin Suomeenkin ja että tällainen ensi-iltakin järjestettäisiin. Sain jopa järjestettyä itselleni kutsun ensi-iltaan.Halusin pukeutua teeman mukaan niin hyvin kuin taisin. Mekko oli mielestäni 60-luvun henkinen, joten valitsin päälleni sen. Helmien kanssa, of koos.

YLEen saapuminen oli jännittävää. Kuohuviinipullot poksahtelivat, Pan Am -ämyrissä soi Sinatra ja tunnelma oli iloisen jännittynyt. Moni oli kuullut sarjasta jo etukäteen ja odotti ensimmäisen jakson näkemistä kovasti.
Yksityiskohtiin oli todella panostettu. Meitä emännöivät "lentoemännät", niskaliinat olivat Pan Amin ja ennen ohjelmaa arvottiin Pan Am -rekvisiittaa. Meidänkin perheeseemme tuli pieni palkinto.

Voi että, miten ihana ainakin pilottijakso oli! Sen perusteella haluan ilman muuta katsoa sarjaa. Puvustus ja lavastus olivat aivan vertaansa vailla ja pidin siitä, miten ohjelmaan oli ujutettu sellaisia pieniä ajankuvia. Ja voi sitä lentsikkamaailman glamouria tuohon aikaan!

Ohjelman katsomisen jälkeen halukkaat pääsivät YLE-kierrokselle. Olin aivan innoissani tästä kierroksesta etukäteen ja se olikin tosi kiinnostava. Bongasin muun muassa Mika Waltarin kirjoittamat terveiset vanhasta seinäkkeestä ja Histamiinin.


Mikä päivä! Nyt tosin tulee pieni pudotus todellisuuteen, koska seuraavana ohjelmassa on imuriin tarttuminen.

14 kommenttia:

 1. Hauskaa! Kuulin myös sarjasta jo viime sykynä ja odottelinkin lisätietoa - milloin sarja siis varsinaisesti alkaa?

  VastaaPoista
 2. Eikä! Mulle kanssa kutsuja huippusarjojen ensi-iltoihin! Sun asusi näyttää sopivan ajan henkeen täydellisesti. Olen zoomaillut tuota sarjaa Ylen sivuilta ja se alkaa milloin, huhtikuussako? Mutta ollanko tuotantoa tosiaan lakkauttamassa jo ekan kauden jälkeen, niin kuin nettihuhut kertoo?

  VastaaPoista
 3. Tuo sarja kuulostaa kyllä ennakkohuhujen perusteella erinomaiselta eikä nämä sinun kokemukset nyt ainakaan lievitä odotuksen tuskaa :). Histamiini oli lapsena ehdoton suosikki, harmi että sitä ei enää esitetä...

  VastaaPoista
 4. Gloria: Huhtikuussa alkaa, 8. päivä tarkalleen ottaen. :)

  lisbet: Joo, huhtikuussa alkaa, 8. päivä. Mäkin olen vähän huolissani, koska kaikkialla lukee, että sarjaa on tehty vain yksi kausi. Hööööh!

  Tessa: Histamiinihan teki comebackin tässä jokunen vuosi sitten, jos en aivan väärin muista. Mutta ei se ole sama. Paras Joulukalenteri kautta aikain oli se silloin 80-luvulla, jossa oli Histamiini. Mikä nostalgia!

  VastaaPoista
 5. Ihanan tunnelmallisia kuvia taas. Oli varmasti kiva tilaisuus. Mulla on muuten aivan samanlainen mekko, mutta holkkihihoilla. Se on kaikessa mukavauudessaan yksi suosikkini työmekoistani. Sen kanssa käytän yleensä ohuita neuletakkeja. Sehän sopi hienosti myös tuon ajan tyyliin!

  Pan Amin alkua odotan minäkin innolla :)

  VastaaPoista
 6. Hyvän näköinen asu ja ihanat pirskeet!

  VastaaPoista
 7. Voi että mäkin odotan että tuo alkaa! Tyylikäs asu, ja oli varmasti hieno tilaisuus :)

  VastaaPoista
 8. Jee, kivaa että tykkäsit sarjasta ja tilaisuus vaikutti todella kivalta!

  VastaaPoista
 9. Minä odotan kanssa tätä sarjaa innolla. Kyllä siinä lentomatkustamisessa tuohon aikaan oli vaan sitä jotain!

  VastaaPoista
 10. Kuulosti kivalta tilaisuudelta. Ja Mika Waltarin terveiset seinässä, vau!

  VastaaPoista
 11. Merenneito: Sunkin mekko kuulostaa kauniilta. :) Pan Amin alkua odotellaan siis monessa kodissa. Oispa jo huhtikuu, niin monestakin syystä!

  Linda: Kiitti! Pirskeet olivat kyllä kivat.

  Annastiina: Huikea suosio tulossa sarjalle siis. :) Kiitti kehuista!

  Mrs J.: Mähän siis rrrrakastin sarjaa!

  -K-: Sanopa muuta!

  VastaaPoista
 12. Anna: Olin ihan star struck noista terveisistä!

  VastaaPoista
 13. olet todella kaunis! :-)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Voi, kiitos kovasti! Oletpa ystävällinen. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!