torstai 1. maaliskuuta 2012

Reklaami
Kuka haluaisi Kroatiaan purjehtimaan toukokuussa? Huippumukava purjehduksenopemme Kari, jonka mainitsinkin aiemmassa postauksessa, kysyi, tietäisimmekö ketään, jota tällainen matka voisi kiinnostaa. Kroatiaan on lähdössä kaksi veneellistä porukkaa ja yhdelle naishenkilölle olisi vielä paikka vapaana. Ajankohta olisi 12.5. - 19.5. Reissun kustannukset olisivat seuraavanlaiset:

- n. 470 euroa veneen vuokraan
- 130 euroa venekassaan, josta maksetaan satamamaksut, polttoaineet ym.
- lentojen hinnat.

Lisäksi illallisiin paikallisissa ravintoloissa voi budjetoida n. 10 - 15 euroa per ilta. Matkan kokonaishinnaksi tulisi siis noin 1000 euroa, jos ei äidy kovasti tuhlailemaan. Tarkoitus on lentää Splitiin, mennä kaunista rantareittiä Biogradiin bussilla ja nousta siellä veneisiin. Biogradista purjehditaan takaisin Splitiin viikossa. Vene on 50-jalkainen Bavaria ja seuraa kehuttiin kelvolliseksi. :D
Itse lähtisin viivana, jos olisi aikaa ja rahaa, mutta valitettavasti molemmat puuttuvat. Jos teistä joku kiinnostuu tällaisesta matkasta, niin Kariin sopii olla yhteyksissä suoraan. Hänen numeronsa on 0400-449987.

Minä en ole ollut Kroatiassa, mutta kaikki, jotka ovat, ovat kehuneet purjehdusmahdollisuuksia upeiksi. Char oli Kroatiassa purjehtimassa viime kesänä (vain yksi postaus linkitettynä, mutta niitä on useampia), hänen kertomuksensa kannattaa käydä vilkaisemassa, jos yhtään kiinnostaa. Oman elämäni to do -listalla tällainen purjehdusmatka on ihan ehdottomasti, mutta vuosi on vielä epäselvä. Toivottavasti joku onnekas pääsisi tälle matkalle!

2 kommenttia:

  1. Aikaahan mulla on, rahaa ei. Millainen purjehdustausta lähtijällä tulisi olla? Olisi upea reissu varmasti. Kroatiaan olen hinkunut jo monta vuotta.

    VastaaPoista
  2. Kerttu: Soita ihmeessä Karille ja kysy!

    VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!