sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Tattikeiton väriset housut

Minulla on täydellinen farkkukyllästyminen meneillään. Niinpä kaivoin kaapista lepovuorossa olleet samettihousut käyttöön. Oranssi laukku on ollut suosikkini ostohetkestään lähtien. Olen yhdistänyt sen aina niin, että asussa on ollut muuten joko valkoista tai vaaleaa, muuten oranssi saattaa omasta mielestäni näyttää vähän tunkkaiselta. Rennot sunnuntaivaatteet puin, kun lähdin lounaalle vanhempieni luo. Laivakoira haluaa aina olla tapahtumien keskipisteessä.

Lounas oli hyvin color coordinated. Tattisoppa oli muuten ihanaa, pitääpä laittaa sellaista joku päivä itsekin.

7 kommenttia:

 1. Mullakin on ollut farkkuinhotus jo syksystä alkaen. Se johtuu kai siitä, että mun lempifarkut muuttuivat kesän aikana hitusen liian ahtaiksi. Sisu ei anna periksi ostaa kokoa suurempia, joten olen käyttänyt mustia jakkupuvnhousuja, Gantin vaaleita kesähousuja, monenlaisa mustia pillihousuja sekä paljon erilaisa hameita. Pari viikkoa sitten ostin Tukholmasta Hunkydoryn kitinväriset kevätpöksyt, joten farkut näyttävät hautautuvan vain syvämmälle vaatekaapin uumeniin...

  VastaaPoista
 2. Tuo laukkusi on kyllä niin kiva ja olen miettinyt, että voisin huolia itselleni samanlaisen ruskeana tai jopa pinkkinä. Stoccan verkkokaupassa niitä olisi, mutta eräs toinen laukkuhaave nyt jarruttelee. Pitäisi säästää rahat siihen, vaikka niin kovasti tekisi mieli tuollaista. Menisi mainiosti töissä mukana mallinsa puolesta. :)

  VastaaPoista
 3. Samettihousut ovat ihania! Jostain syystä mulla on hienoinen kammo housujen ostamista kohtaan, mutta nyt täytyy ryhdistäytyä ja astua rohkeasti kauppoihin :)

  VastaaPoista
 4. Laura: Mulla menee kyllä kaikki farkut jalkaan jopa aiempaa paremmin, mutta kun ne kaikki on jotenkin tyhmän mallisia. Vaikka pillejä käytänkin, niin ne ei ole ihan mun vartalolle parhaat, mutta muutakaan en keksi. Eikä kaupoissa oikein oo. Oiskohan jotkut boyfriendit kivat...

  Riina: Kerro, kerro, mikä toinen haave sulla on! Täällä on aina avoimet ovet laukkukeskusteluille!

  Pandice: Mäkin tykkään sammareista. Ja kyllä, tunnistan housunostokammon. Olen ihan normaalipainoinen ja sopusuhtainen, mutta housuostoksilla tunnen itseni elefantiksi.

  VastaaPoista
 5. Toi laukku on niin kivan värinen, ettei tosikaan! Haluan kanssa jonkun kivan värikkään kesäkassin, jonka voi vaan nakata fillarinkoriin ja polkaista jätskille rantaan.

  Mä inhoan housujen ostamista. Lempparityöhousut ovat 10 vuotta vanhat byysat, jotka nyt alkavat osoittaa kulumisen merkkejä. Edelliset farkut ovat vuodelta 2008. Jos nyt jotain positiivista etsii, niin mahdun ainakin niihin...

  VastaaPoista
 6. Miss P: Mäkin tykkään siitä päivä päivältä enemmän. :) Ja joo, miten se housujen ostaminen onkin niin kauheaa. Inhoan itse asiassa sitä sovitusta niin paljon, että ostn housut usein postimyynnistä ja se nyt ei ainakaan onnistu!

  VastaaPoista
 7. No kyllä se LV:n azur kuosinen laukku olisi nyt vaan saatava.. ;) Ei sen ihmeempää siis ja siitä jonkin aikaa sitten postailin, kun mietin mallia. Nyt olisi rahat säästössä Neverfulliin, mutta jos esim. päädyn Artsyyn, niin saan laittaa puolet lisää rahaa tiskiin. Artsy se siis tällä hetkellä ykkösvaihtoehto olisi. Tosin sillä rahalla saisi vaikka Neverfullin + jonkun kivan huivin tai jotain.. :D No katsotaan miten käy ja ensimmäiseksi pitäis ehtiä joku kerta ajelemaan Helsinkiin shoppailemaan. Sitä ennen tässä on hyvin aikaa hieman säästää lisää.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!