torstai 8. maaliskuuta 2012

Well done, sister suffragette!

Hyvää naistenpäivää kaikille teille ihanille!P.S. Me naiset olemme usein vähän turhan vaatimattomia. Täällä blogimaailmassakin moni kuvailee blogiaan hömppäblogiksi tai turhamaiseksi tai muulla vähän negatiivissävytteisellä adjektiivilla. Minun mielestäni se, että onnistuu tuottamaan iloa ja inspiraatiota usean ihmisen päivään, on kaukana hömpästä. Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu! Ihanat blogileidit, toivottavasti jaksatte jatkossakin kirjoittaa ja kuvata meidän kaikkien iloksi. You know who you are.

5 kommenttia:

 1. Hyvää naistenpäivää Norpalle! Ja allekirjoitan tekstisi täysin.

  VastaaPoista
 2. Hyvää naistenpäivää! :)

  Minusta hömppä on turhaan dissattua ja aliarvostettua. ;) Pitäähän elämässä on hattaraa ja vaaleanpunaisia laseja joiden läpi katsella. :D

  Muutama vuosi sitten luin tutkimuksesta, jossa oli selvitetty, että pojille maksetaan enemmän viikko/taskurahaa kuin tytöille. Ja, että poikien ostoksia, kuten pelejä pidetään järkevämpinä, kuin tyttöjen pampuloita ja pinnejä, koska ne ovat kalliimpia.

  VastaaPoista
 3. Kaitaliina: Ihanaa naistenpäivää sinulle ja Syffelle!

  Tuulevi: Word! Muistankin tuon tutkimuksen ja tuli tosi paha mieli niiden pikkutyttöjen puolesta. Tuosta se alkaa ja aikuisena mokoma vain pahenee. :(

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa seurattuani tätä reilun kuukauden. Itse olen hyvin rationaalinen, enkä koe shoppailua mitenkään omakseni. Pidän kuitenkin sisustamisesta ja kauniista ympäristöstä -johon jossain määrin voi laskea myös ihmiset tyylikkäissä vaatteissa. Törmäsin tähän blogiin sattumalta googlatessani yhtä purjehdukseen liittyvää asiaa. En ollut koskaan aikaisemmin lukenut mitään tällaista blogia, mutta nyt seuraan tätä säännöllisesti. Juuri iloa ja inspiraatiota tämä on tuottanut elämääni, vaikka miellän tämän osittain hömppäpömpäksi - tosin se ei ole mielestäni negatiivinen sana, sillä ainakin minun mielenterveyteni vaatii ajoittain hömppäpömppää. Lisäksi odotus kesän purjehdusjutuista lisää mielenkiintoa ja kaikki on tosi kivasti kirjoitettu ja ihanilla kuvilla kyllästetty.
  Yleensä luen aika paljon varsinkin sisustuslehtiä, mutta nyt olen harkinnut tarvitaanko niitä enää, kun blogeista saa näin hyvin ideoita. Niin, että kiitos vaan -toivottavasti jatkat samaan malliin.
  terv Meritara

  VastaaPoista
 5. Meritara: Kiitos ehkä ihanimmasta ja kauneimmasta kommentista ikinä! Ja ihan totta, ei hömppä ole kaikille negatiivinen adjektiivi. Itse vain saan aina välillä niskavillani pystyyn siitä, että naiset vähättelevät omia tekemisiään, vaikka siihen ei olisi mitään syytä. :) Naiset ja miehet ovat hyvin erilaisia, myös kiinnostuksen kohteissaan ja se on täysin ok. Feministiminääni vain kiehuttaa aina silloin tällöin, että naisten vapaa-ajan vietteet olisivat jotenkin automaattisesti hömppää ja miesten "järkeviä". Uutisarvoltaan ja journalistiselta anniltaan pidän itse esimerkiksi Tekniikan maailmaa ja Annaa täysin samanvertaisina, mutta ei kukaan sanoisi silti Tekniikan maailmaa hömpäksi.

  Hömppä siinä mielessä kuin sinä sen ilmeisesti koet, on ehdottomasti positiivista. Me tarvitsemme ympärillemme myös iloa ja kauneutta raskaan arjen keskelle. Ja hyvä pointti tuo sisustuslehtien ostaminen! Itse huomaan ainakin kulutuskäyttäytymisessäni tapahtuneen muutoksen. Ennen blogimaailmaan tutustumistani tilasin melkein kaikkia sisustuslehtiä ja ostin paljon muotilehtiä irtonumeroina. Nyt en tilaa enää yhtäkään, silloin tällöin ostan irtonumeroita, mutta kannen pitää olla tosi kiinnostava.

  Tästä tuli nyt vähän maratonvastaus, mutta innostuin niin. :D Kivaa, kun luet, toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!