maanantai 9. huhtikuuta 2012

Amsterdamin tuliaiset

Klassikko

Toin mukanani nipullisen täydellisimmän värisiä tulppaaneita, joita maa päällään kantaa. Kestäisivätpä nämä kukat ikuisesti!
Uusi idea

Näin hotellin aamiaisella nuoren naisen, jolla oli todella kivat vaatteet. En olisi itse tullut ajatelleeksi, että cargo-housut voisi yhdistää nahkasaappaisiin, olen niin fakkiutunut tennareihin.

Amsterdam


Kollaasi Polyvore

6 kommenttia:

 1. Onpa kauniit tulppaanit! Ehkä tyhmä kysymys, mutta missä laukussa toit kukat Suomeen? Ruumassa vai käsimatkatavaroissa? Olen itse lähdössä reissuun pian ja tässähän avautui uusi maailma kun tajusin että voisin tuoda kukkia kotiin.. :)

  Emmi

  VastaaPoista
 2. Ihania kukkia! Olen monta kertaa halunnut ostaa sellaisen megakimpun tulppaaneita Amsterdamin kentältä, mutta tyhmät säännöt ovat estäneet viemästä meren tuolle puolelle.

  VastaaPoista
 3. Amsterdam+kukat oli vakkari mun lapsuudessa ja nuoruudessa, kun isä siellä piipahti. Ja kaupunki itsessään tosi kiva, sellainen kompakti ja rento. Täydellinen viikonloppukohde.

  VastaaPoista
 4. Emmi: Ostin kukat vasta kentältä, joten käsimatkatavaroissa toin. :) Liikkeessä pakataan kukat niin, että kestävät kuulemma 24 tuntia matkustusta.

  Miss P: Joo, siellä suunnalla valtamerta ollaan tosi nihkeitä tuollaisten kanssa. Ne megakimput on niin ihania!

  Pauliina: Ihana lapsuusmuisto! Voi että, pakkohan mun on nyt uonne päästä pidemmäksi aikaa...

  VastaaPoista
 5. Täältä meiltä on Amsterdamiin puolen tunnin matka:)

  Nahkasaappaista sen verran että täällä naiset pitävät nahkasaappaita kesät talvet, mekon, farkkujen, shortsien kanssa... kenkäkauppojen valikoimissa onkin todella paljon nahkasaapaita)

  VastaaPoista
 6. champagne: Voi, olen kateellinen! Mä jo heti ajattelin, että haluan muuttaa Hollantiin! Hauskan boheemilta tyyliltä kuulostaa toi mainitsemasi! :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!