keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Atlantin yli purjehtijoilleKaikkea sitä oppiikin! Vanha purjehdususkomus pitää mitä ilmeisimmin edelleen paikkansa, koska havaitsin aamun utelogooglailun tuloksena, että tunnettujen purjehdusmerkkien mallistoista ei juuri punaisia housuja löydy. Sortseja ehkä saattaa olla ja Sebago tarjosi naisille punaisia chinoja. Yrittänevätkö viestittää, että naisten Atlantin yli purjehduksista ei ole niin väliksi? Miesten punaiset housut loistavat poissaolollaan, vaikka värejä muuten onkin tarjolla. Onko Atlantin ylittäneille sitten joku salainen housukauppa, josta me pienten vesien purjehtijat emme tiedä mitään?

Samalla googlauksella yritin löytää tietoa Kai Granholmista, joka tiettävästi on purjehtinut Avance 24:lla Englannista Azoreille. Juuri mitään tietoa ei löytynyt, lyhyitä viittauksia epäluotettavista lähteistä vain. Pienelläkin veneellä voi kyllä purjehtia Atlantin yli. Käykää lukemassa siitä täältä!

Me kyllä olemme sellaisia dolce vita -purjehtijoita, että taidamme tyytyä toistaiseksi ylittelemään Atlanttia lentokoneella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!