maanantai 23. huhtikuuta 2012

DIY-takki

Jos haaveilee näistä, eikä rahaa ole kumpaankaan...
...mutta sattuu löytämään alekorista takin, avainämpäristä pillin ja Maritimista narunpätkän...+...voi saada takin, joka on aika kiva, vaikkei olekaan just se alkuperäinen haave.

Kävin muuten kevään kunniaksi pätkäisemässä hiukseni purjehdusta varten käytännöllisempään pituuteen. Syitä on kaksi. Toinen on Eeppinen Niskatakku, pitkähiuksiset piponkäyttäjät tunnistanevat ongelman. Toinen syy on puhdas itsesuojeluvaisto. Jostain syystä mieleeni on jäänyt tuskallinen hetki, joka seurasi sanoja "mäpäs skuuttaan tota keulapurjetta vähän tiukemmalle". Olisi pitänyt siirtyä välittömästi kauas vinssistä. En siirtynyt. Au.P.S. Kuvien laatu on tänään kuraa. Pahoittelen, huomenna jotain parempaa.

4 kommenttia:

 1. Minä menin ja ostin tuon takin. Mies meni vähän vakavaksi kun kerroin hinnan ja äidin mielestä se muistuttaa sadetakkia, mutta se on i h a n a! Aion todella käyttää sitä seuraavat 10 vuotta ;)

  p.s ihan hyvä tuo sinun pihistä versiosi

  Nea

  VastaaPoista
 2. Toi keltainen takki on aivan ihana, kuin itse aurinko! Mutta... oikeassa elämässä pihistely-versiot ovat usein paikallaan. Hienosti pääsit samaan vakutelmaan :)

  VastaaPoista
 3. Mikäköhän tuossa HL:n keltaisessa takissa onkin niin ihanaa? Mä inhoan keltaista, en voisi ikinä kuvitella ostavani mitään keltaista vaatekappaletta ja kuitenkin kuolasin tuota kyseistä rotsia heti, kun sen ekan kerran jossain kuvassa näin! Onneksi naisilla on oikeus tällaisiin pieniin epäloogisuuksiin ;-) Vielä en kyllä ole raaskinut sitä ostaa, jäisköhän niitä alennusmyynteihin...

  DIY- versio on kyllä myös oikein hieno ja varmasti käyttökelpoinen!

  Hui kamala tuota tukka vinssissä-tarinaa. Uh, tekee pahaa ajatellakin. Mulla taas on puolipitkä tukka, mutta just sen verran pätkä, että ei yllä kunnolla ponnarille, joten ilman lippistä lopputuloksena on aina haituvat silmillä.

  Hienoa, että saitte venepaikan! Mua harmitti ihan hirveästi, kun eivät mokomat antaneet sitä meidän paikkaa teille :(

  VastaaPoista
 4. Nea: Voiiii, sinäkin! On se kyllä niin täydellisen ihana takki. Lämpimät (ja vähän kateelliset) onnitteluni! :D

  Merenneito: Jep, joskus joutuu vähän priorisoimaan tässä oikeassa elämässä. Varsinkin, jos pitää ostaa kaiken maailman venttileitä ja myrkkymaaleja ja venepaikkoja jajaja... On se vene kuitenkin kivempi kuin takki.

  Elina: En mäkään muista ihan vähään aikaan seonneeni mistään vaatteesta noin! Voi, kun sitä jäis alennusmyynteihin. Yksi sulle ja yksi mulle! DIY-takki on second best, mutta onneksi mulla on noin yleisesti käytöä tuota matskua olevalle takille, pillillä tai ilman. Malli onkivan erilainen, mutta ei oikein ole edukseen kuvissa.

  Ja joo, tukka vinssissä opetti kerrasta! Mä jätin pituutta just sen verran, että saan ponnarin. Se on must. Mutta tällaista lyhyempää mallia voi pitää joskus aukikin. Mulla on niin painava ja liukas tukka, että pidempänä sitä ei saa mitenkään pysymään kauniina auki.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!