tiistai 24. huhtikuuta 2012

Heipat talvenjämille

Eilen talvi pistettiin lopullisesti pakettiin. Ainoa talvesta vielä muistuttava asia, eräs kuvaus, saatiin kunnialla valmiiksi. Olin jo ehtinyt stressata myöhäistä kuvausajankohtaa ja sitä, olisiko lumesta ripettäkään jäljellä. Oli siitä. Järvikin oli jäässä, joten talvinen tunnelma saatiin kuviin ja nyt voin vilpittömin mielin toivoa, että loputkin etelän talvenjämät katoaisivat huitulan tuuttiin.

Kyllä purjehtija aina purjeveneen bongaa!Uudet villasukkani pääsivät myös kuvaan. Niissä on villafroteevuoritus ja minulla on kovat odotukset lämpimistä jaloista alkavalla kaudella.

 


Ihan oikealla valokuvaajalla on astetta järeämpi kalusto. Katsoin ja ihailin ammattimiehen työtä.
Päivä oli kiva, kuten kuvauspäivät aina. Vielä kivemmaksi päivän teki se, että illalla kotiin tullessani mies kertoi meidän saaneen venepaikan. Tänä vuonna ollaan Sarvastossa.

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, Sarvasto on maailman paras valinta! Ehkä mekin vielä joskus palataan sinne mun vanhaan kotisatamaan, jossa mulla oli jopa oma pieni punainen vene silloin aikoinaan. Uskallatko muuten näin julkisesti paljastaa, mitä kautta paikan saitte? Ymmärrän kyllä hyvin, että ihan kaikkea ei viitsi täällä blogissa jakaa.

  /Gitta

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma kuvissa <3 Kivaa päivää sinne!

  VastaaPoista
 3. Gitta: Haettiin ihan vain Stadin paikkaa, ei ole mikään salaisuus. :) Ja kiitti onnitteluista, ollaan kyllä tosi tyytyväisiä!

  Celina: Kiitos, kaunokainen! Tunnelma olikin ihana, mutta tämän enempää ei voinut laittaa kuvia, etten spoilaisi omaa juttuani. :D Kivaa päivää sullekin!

  VastaaPoista
 4. Stadin paikka on just hyvä - ajattelin, että jos kyseessä on yhdeksi kesäksi kerrallaan (ali)vuokrattava paikka ja erityisen hyvä diili, ette välttämättä halua liikaa porukkaa ensi vuonna samoille apajille paikoista kilpailemaan! :) Me ollaan nimittäin aiempina vuosina oltu aina milloin missäkin alivuokralaisina, ja usein ollaan onnistuttu saamaan hyvä paikka (ja joskus vieläpä tosi halvalla) ihan vaan sen takia, että muut ei ole tajunneet paikkaa kysellä.

  /Gitta

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!