maanantai 2. huhtikuuta 2012

His 'n' hers

Nyt ei pitäisi ainakaan sormien palella kesällä! Mies osti meille molemmille neopreenihanskat. (Olen vähän väsähtänyt viikonlopun jäljiltä ja mietin tosi pitkään, että miksi ensin kirjoittamani "polyuretaanihanskat" ei näytä yhtään järkevältä.) Olemme sitten tässäkin asiassa samikset. Veikkaan, että omalla kohdallani tavallisten purjehdushanskojen käyttö jää vain heinäkuun lämpimimmille päiville. Hanskoissa on kämmenpuolella nypyt. Ote siis pitää.
Mitä mainioimpana alkanutta kevätfiilistä torpedoivat taivaalta tupruttava lumi, maanantai ja se, ettemme saaneet venepaikkaa kerholtamme vielä tänäkään vuonna. Blaah. Seuraavaksi on siis vuorossa venepaikkapohdintoja tulevalle kesälle.

4 kommenttia:

 1. Harmi, että ette saaneet venepaikkaa vielä tänä vuonna, toivottavasti ensi vuonna tärppää!

  Meilläkin kevätfiilis hautautui lumikinosten alle, eikä asiaa yhtään auta se, että meillä on taloyhtiön talonmiesvuoro...

  /Gitta

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti haluttu venepaikka onnistuu ensi vuonna!

  Oli kyllä hiukan masentavaa herätä tänä aamuna; kevään valo, mutta helmikuun kinokset. :/ Toivottavasti sulaa pian pois.

  Blogissani on muuten sulle Kaunis blogi-tunnustus :)

  VastaaPoista
 3. Kurjaa, että ei toivottu venepaikka tärpännyt vielä tänä(kään) vuonna. Toivottavasti löydätte ja saatte mieluisan paikan, vaikkakaan se ei olisi yhtä täydellinen kuin oman kerhon paikka. Kätevän näköiset hanskat ovat perheen uutukaiset, joten niillä nyt ainakin kelpaa touhuta :)
  -Milla

  VastaaPoista
 4. Gitta: On todellakin harmi! Sympatiat myös teille talonmiesvuorolaisille! Mikä vääryys!

  Mia: Voi kiitos ihanasta haasteesta! Ja toivotaan tosiaan, että nämä typeryslumet sulavat pian pois!

  Milla: Toivotaan näin! Hanskat vaikuttivat tosi hyviltä, pääsispä jo testaamaan!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!