torstai 26. huhtikuuta 2012

Huomenta!


Uusi aamupalasuosikkini on löytynyt! Olen syönyt harva se aamu Alman mysliä. Parasta se on oikein paksun maustamattoman jugurtin ja banaanin kanssa. Yleensä tällaiset aamupalavaihtelut kestävät oman aikansa ja sitten palaan kaurapuuroon pellavarouheen ja maustamattoman jugurtin kanssa. Olen syönyt kaurapuuroa melkein joka aamu aivan taaperoikäisestä lähtien.


Ihan näin kiireettömiä aamiksia ei tosin tässä taloudessa ole viime aikoina nähty. Tänäänkin suuntasimme kahvit hörpättyämme Maritimiin ostamaan niitä huoltotarvikkeita, jotka edellisellä kerralla unohtuivat. Polttoainesäiliön huohotinputken venttiili osoittautui päivän probleemaksi. Uutta sellaista metsästettiin puoli päivää, eikä se vieläkään ole oikeanlainen. Huoltohommat venyivät myöhään iltaan, teimme pitkän päivän. Minä ja Laivakoira pesimme tyttöporukalla maston ja kiillotimme sen. Välillä leikittiin kepillä. Sitten tuikin LPS3:sta sähköliitäntöihin, vahasin peräsimen, siivosin venettä ja mies asensi niitä venttiileitä ja kunnosti muita pintoja. Onneksi tänään pääsee töihin lepäämään. :D

Kivaa päivää teille kivoille!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa kun jaksat kirjoittaa näin usein ja ottaa aina yhtä tunnelmallisia kuvia. Tämä on todellinen hyvän mielen blogi! :)

  Kaurapuuro on superruokaa ja pitää naisen tiellä (ja aalloilla). Itse nautin sen nykyään mieluiten kauraleseillä, mustikkakeitolla ja nokareella supermargariinia. Kerran hätätapauksessa tuli kokeiltua piimän ja ananasmurskankin kanssa - en suosittele... Matkoillakin alkaa croisanttien, hillosämpylöiden ym. hömpötysten lyhyen huuman jälkeen kaivata kaurapuuroa tai edes ruisleipää aamiaiselle.

  Juuri noita puunaushommia minäkin haluaisin ensisijaisesti puuhata, mutta saas nähdä sitten miten työt jaetaan. Toisaalta olisi kiva oppia kaikenlaista.

  VastaaPoista
 2. Kolmen irlantilaisen (black pudding is not my cup of tea) hotelliaamiaisen jälkeen on jo aika ikävä puuroa, tai itsetehtyä aamupalaa. Mulla oli pitkiä kausia, kun puuro oli unohduksissa, mutta nyt se maistuu taas.

  VastaaPoista
 3. Merenneito: Kiitos kivoista sanoistasi! Musta on kivaa kirjoittaa usein, koska tämä on itsellenikin sellainen hyvän fiiliksen paikka. :) Ihanaa, jos se on sitä muillekin!

  Yh, piimää kaurapuuron kanssa! Mä inhoan piimää, se on jotenkin ällöä. Mutta kyllä vain, puuro on parasta! Mä en edes ulkomailla syö paljon muuta kun munakkaita ja hedelmiä brekkareilla. Jos en saa puuroa, niin sitten saa hiilarit olla. :D

  Mrs J.: I feel you. Vaikka hotelliaamikset on joskus ihania, niin kyllä se omatekemä vain on paras. :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!