tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ikkunaostoksilla Sebagolla

Huomasin Hesarin mainoksesta, että Sebago on avannut liikkeen Helsinkiin. En tiedä, koska ehtisin tutustumaan siihen. Shoppailukuntoni on kuitenkin viime aikoina ollut vahvassa nousussa, joten surffasin heti nettisivuille katsomaan, mitä kaikkea valikoimasta löytyy. Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi iloiseen keltaiseen. Onkohan tämä sama juttu kuin se, että vauvaa toivovat näkevät raskaana olevia naisia joka paikassa ja parisuhdetta etsivät pariskuntia? Minä nimittäin näen keltaista ihan kaikkialla!Yllättäen löysin myös potentiaaliset seuraavat kotiverkkarini. Venekotiverkkarit. Mmmm, kesäilta, pehmeät verkkarit jalassa, tyyntyvä tuuli, viinilasi kädessä ja karvakorva kainalossa... Näitä oli muuten myös miehille.Pari vuotta sitten tulin lopen uupuneena joltain työmatkalta ja lähdin mieheni seuraksi vaateostoksille. Väsymyshuuruissani pakotin hänet ostamaan punaiset housut, koska KAIKILLA olisi kohta sellaiset (huomatkaa teiniperusteluni). Seuraavana päivänä sovimme yhdessä, että housut viedään takaisin. Mies pyöritteli silmiään ja minäkin ihmettelin, mikä minuun oli mennyt. No, olinpas sittenkin oikeassa. Suostuisikohan mies uusintaerään?Näille tipahdin aivan täydellisesti. Kuinka hyväntuuliset ja jotenkin, eh, ruotsalaiset! Voisin ostaakin moiset. Viisivuotiaalle.Kuvat Sebago

13 kommenttia:

 1. Tiesithän että punaisia housuja saa purjehduspiireissä käyttää vain Atlantin yli purjehtinut henkilö ;-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: En! Apuakääk, joudunko nyt äkkiä purjehtimaan Atlantin yli, kun oon jo käyttänyt omiani?! :D

  VastaaPoista
 3. Mun mies ei suostu käyttämään punaisia housuja, koska kuulemma jonkun ikiaikaisen purjehduslegendan mukaan vain Atlantin yli purjehtineet saa pitää sellaisia. Toi oli mun mielestä sen verran luova perustelu ja hyvä tekosyy, että en raaskinut pakottaa miestä edes kokeilemaan punaisia housuja, vaikka olen edelleen sitä mieltä, että ne olisi tosi särmät. Ehkä meidän siis vaan täytyy purjehtia Atlantin yli - mitäpä sitä ei tekisi muodin vuoksi... ;)

  /Gitta

  VastaaPoista
 4. Hah, ehkäpä se ei ole niin tarkkaa. Olen itsekin suunnitellut uhmaavani koodistoa hankkimalla moiset. Sitä Atlantin ylitystä voi pitää sitten tavoitteena!

  -Tea

  VastaaPoista
 5. Mun on pakko kommentoida sinulle, kun purjehdus on niin lähellä sinun sydäntä :). Iso Omenaan on avattu tänään uusi liike: SLAM Store. Myy ihan sinun näköisiä vaatteita :) (vaikka en ole sua livenä nähnytkään, mut voisin kuvitella et tykkäisit) Kun olet siellä päin liikenteessä niin käyppä tsekaan tai katso nettisivut. Heillä on liike myös Turussa. -anna-

  VastaaPoista
 6. Hehee, me saimme P:n kanssa kuulla lukuisia kertoja viime kesänä punaisista housuistamme nimenomaan tuon Atlantti-jutskan vuoksi...
  Nooh, ehkä me vaan tiedetään että me joskus purjehditaan sen yli? Tai hei, ollaan me lennetty jo, eiks se käy?
  Sebagon ikkunoissa oon käynyt kurkkimass,a on ne vaan hilpeän mageita vaatteita. Ja putiikki vaikuttaa aika isolta. Suosittelen!

  P.s. Mä muuten ostin uuden kevättakin, ja se on kirkkaan keltainen. Uskon, että sunkin mieleen.:)

  VastaaPoista
 7. Keltainen on niin jees. Ja nuo verskat mulle, kiitos!

  Siinähän sulla on asia, millä ylipuhua ukkelisi käyttämään punaisia housuja veneellä. Tavoitteena se Atlantin ylitys!

  VastaaPoista
 8. Ihana keltainen, olinkin jo katsellut Henry Lloydin keltaista takkia sillä silmällä. Mutta tuli viime kesänä hankittua uusi, suht tyyris veneilytakki, joten mun on nyt pysyttävä lujana...tylsää.
  No mutta onhan värikkäät shortsit ihan eri juutu kuin värikkäät housut miehellä, heti ostoksille vaan! ;)

  VastaaPoista
 9. Gitta: No näköjään tässä olikin enemmän painoarvoa kuin luulinkaan! Punaiset housut ovat kyllä munkin mielestä tosi särmät miehelläkin. Joopa, varsinainen uhraus olisi kyllä muodin eteen tämä. :D

  Tea: Mä en uskalla ottaa purjehdusreissulle omiani mukaan! Täytyy uhmata koodistoa ihan muissa ympyröissä. :D

  anna: Kiitos tosi kivasta vinkistä! Ompussa päin tulee aina silloin tällöin pyörittyä, täytyypä käydä katsomassa. :)

  Alma: Joo, lentokone vois munkin mielestä riittää. :D Mutta te ootte olleet rohkeita, kun olette uhmanneet ikiaikaista tapaa. Laita pian kuva takista, tulin uteliaaksi! :)

  Tickler: Keltainen on todella påp just nu! Huh, mä en uskaltaisi purjehtia Atlantin yli itse. :D

  Gloria: Se Henri Lloydinkin on ihana. :) Oiskohan ne värikkäät sortsit tarpeeksi erit? Nyt täytyy olla tarkkana, ettei tule viestitettyä ihan mitä sattuu!

  VastaaPoista
 10. Hei
  punaisia housuja saa myös seppälästä, ja halvalla ,kääk
  ja OMG.
  Täytyyks kaikki olla niin miimeisen päälle.
  oma isäni on veneveistäjä isolla V ja olen purjehtinut vauvasta saakka ja minulle kelpaa halvemmat vaatteet en röystäile kledduilla......mutta toisille se on tärkeää.
  HEIPS

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: No OMG, kääks ja tiedän, että saa halvallakin kun just ostin itse punaiset housut possuhalvalla Lindexistä. Se, että etsin niitä purjehdusmerkkien sivuilta liittyi siihen (jos huomasit tässä kommenttiboksissa alkaneesta keskustelusta), että mietin, onko niillä merkeillä joku kannanotto punaisiin housuihin sen suhteen, että kuka niitä saa niiden mielestä käyttää ja eivät sen takia niitä myy. Että ei tässä nyt mitään sen kummempaa salaliittoteoriaa kalliiden vaatteiden puolesta ole taustalla. Hieno ammatti isälläsi!

  VastaaPoista
 12. Hehe, hauskat ankkurihousut! Nuo sopisivat sinne amerikkalaiselle herralle Bostonissa, jolla oli havun vihreät (tyylikkäät) samettiset jouluhousut, jossa oli jouluaiheisia kuvioita (todennäköisesti housut olivat peräisin jostain exclusive-mallistosta, josta mulla ei ollut hajuakaan):D.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!