sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pastellinvärinen virhearvio

Näin keväisesti olin pakannut loppuviikon pikaiselle työmatkalle Amsterdamiin. Olin matkasta aivan innoissani, en ollut nimittäin koskaan aiemmin käynyt kaupungissa.

Ennakko-oletukseni Euroopan keväästä osoittautui täysin vääräksi ja vaatetukseni aivan liian keveäksi. Niinpä suunnittelemani valokuvaus- ja fiilistelykävely työpäivän päätteeksi typistyi taksimatkaan hotellilta Rembrandtin aukiolle ja siitä sadan metrin hytinäsiirtymäksi ravintolaan.

Sitä, mitä ehdin taksin ikkunoista nähdä, rakastin. Amsterdamiin on pakko päästä ihan oikealle lomamatkalle. Vaan koskahan sitä ehtisi... Maaliskuulle suunnittelemamme Rooman matkankin jouduimme sopivien vapaiden puutteessa lykkäämään jonnekin hamaan tulevaisuuteen.

5 kommenttia:

 1. Aika viileää oli Berliinissäkin. Onneksi otin toppatakin mukaan, ilman sitä olisi jäätynyt. Amsterdam on hieno ja mielenkiintoinen kaupunki, pääset varmaan sinne uudestaan!

  Mama L

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Jos haluat ihanista kukista kuvia ja sinulla on puoli päivää ylimääräistä aikaa, Keukenhofin kukkapuisto (Amsterdamin ulkopuolella) on todella käymisen arvoinen paikka. Siellä on aivan valtava määrä tulppaaneja ym sipulikukkia. Todella kaunis ja auki vain keväällä. Suosittelen!!
  -Meritara

  VastaaPoista
 3. Mama L: Toivotaan näin! Mielellään mahdollisimman pian, tietty... :D

  Meritara: Tuo vinkkisi kuulostaa ihanalta! Päästäpä joskus ajan kanssa Amsteriin keväällä!

  VastaaPoista
 4. Amsterdam on aivan ihana kaupunki, ehdottomasti siihen kannattaa tutustua kunnolla. Purjehduksesta sen verran Helsingholmiin kannattaa ehdottomasti tutustua ja varatkaa paikka ja sauna sieltä ajoissa. Oletteko jo kiertäneet esim. Kökarin, Sottungan niissäkin on ihania paikkoja. T. Erica

  VastaaPoista
 5. Erica: Kiitos tosi kivoista ja hyödyllisistä vinkeistä! :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!