torstai 5. huhtikuuta 2012

Pinkki pääsiäinen

Rentouttavaa ja herkullista pääsiäistä kaikille!


Täällä haaveillaan jo siitä kevätkunnostuksen aloittamisesta. Onko joku jo laittanut tuulemaan? Meille taitaa tulla vähän kiire, jos aiomme saada veneen veteen vapuksi. Kölin hiekkapuhallus sentään tilattiin jo. Kesälomasuunnitelmat menivät kerralla uusiksi, kun loma-arvonnassa onni ei suosinut ja saimme yhdessä vain alle kolmen viikon pätkän kesälomaa. Siinä ajassa ei Ruotsiin ehditä, mutta pyörimme sitten Saaristomerellä. Onneksi kotimaankin saaristosta löytyy meille uusia helmiä vielä moneksi vuodeksi eteenpäin.

6 kommenttia:

 1. Höh, ettei lomat osuneet täysin yksiin, mutta uskon että teille tulee silti kiva kolmiviikkoinen.

  Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Moi,
  Meidän vene on varmaan vielä melkein lumen peitossa, joten kevätkunnostusta ei ole suunniteltu. UUsi autopilotti tosin on tilattu ja katsotaan saako kotisatamamme venekunnostusfirma sen asennettua. Meitä kesälomien jako suosi ja olemme suunnittelemassa matkaa Gotlantiin. Kiva lukea näitä venejuttuja niin omakin venekuume pysyy sopivasti yllä.
  Ihania kuvia olet taas ottanut. Oikein hyvää pääsiäista.
  tv Meritara

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Ei hätää. Tehän voitte purjehtia veneenne parissa viikonlopussa länsirannikolle ja loman alettua porhaltaa länteen. Täältä lännestä löytyy useita venesatamia, joihin voi venhonsa pientä maksua vastaan jättää viikoksi.

  Ruotsissa on kiva purjehtia.

  terv. perhepurjehtija

  P.S. Meillä miehet veivät venhomme yhden pitkän viikonlopun aikana täältä lännestä Nynäshamniin. Perhe aloitti lomansa Vikingillä seilaten seuraavana viikonloppuna.

  VastaaPoista
 4. Mrs J. : Joo, ainahan me "make the most of it", mutt aina silloin tällöin nämä lomaongelmat saavat mulla verenpaineen vähän nousemaan. :(

  Meritara: Voi että, Gotlantiin! Voi, kun meilläkin olisi joskus niin paljon lomaa yhdessä, että päästäisiin sinne asti. Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

  perhepurjehtija: Tuo onnistuisikin, jos loma alkaisi vähän myöhemmin, mutta nyt ei taideta ihan ehtiä. Toukokuun viikonloput ovat täynnä häitä ja muita perhejuhlia ja jossain välissä se vene pitäisi saada veteenkin... Säilytyspaikkakin on Itä-Uudellamaalla, joten matka sieltä edes tänne meille päinkin on piiiiitkä purjehdus. Voi huoh! Ruotsissa olisi varmaan tosi ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Sympatiseeraan teitä täysin, meilläkin on yhteiset lomat tänä vuonna käytännössä olemattomat, joten purjehdusreissut rajoittuvat lähinnä iltoihin ja viikonloppuihin lähivesillä, vaikka Ruotsiin tekisi meidänkin mieli.

  Täälläkin on kevätkunnostus vielä aloittamatta, mutta ikuisena optimistina mies on sitä mieltä, että vielä ei ole mikään kiire. Mulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin uskoa, koska mies on aina vastannut veneen huollosta eli en tiedä siitä puolesta juuri mitään, mutta tänä vuonna ajattelin ottaa tavoitteeksi opetella tekemään telakalla muutakin kuin pyörittelemään peukaloita ja olemaan poissa tieltä...

  /Gitta

  VastaaPoista
 6. Gitta: Joopa, saa nähdä koska me sitten päästään sinne Ruotsiin... Jouduttiin jo siirtämään meidän maaliskuulle suunniteltu Rooman matka jonnekin syksylle, kun ei saatu siihenkään vapaita. Blaah.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!