sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kenkälupaus

Meidän eteisessä näyttää tältä. Tilaa on vähän, joten useimmin käyttämäni käsilaukut olen nostanut seinälle pariin naulakkoon.


Kengät sen sijaan pyörivät pitkin poikin lattioita. En ole vielä törmännyt sellaiseen kenkätelineeseen, josta olisin pitänyt, joten tilanne on ollut sama jo pitkään. Tine K:n korimeiningeistä innostuneena päätin juuri, että kengät voisi koota kahteen suureen koriin eteisen seinustalle. Toiseen koriin minun ja toiseen miehen kengät. Tennareita ei tarvitse niin varoa. 


Rottinkiset korit muodostaisivat parin naulakoiden kanssa. Kenkäpareista sen sijaan en sano mitään. Paitsi sen, että seuraavat ostamani kengät voisivat ehkä olla jotain muuta kuin valkoiset Converset. Laukkunaulakoissa lukee Woof, lienevät oikeasti koiran remmeille tarkoitettuja. Vaan hyvin ne laukutkin niihin sopivat. Laivakoiran vaaleanpunainen flexi ei istuisi Converse-maisemaan yhtään niin hyvin.


 Eteisen portaat ja liitutauluseinä ovat lomaraksa muutaman vuoden takaa. Portaat olivat alun perin männyn väriset, mutta useampi kerros Betoluxia muutti rumilukset kaunokaisiksi. Maalaamisoperaation jälkeen kurkkuni oli kipeä kolme viikkoa. Hengityssuojaimet ovat nynneröille. :D


 Eteisen vieressä on makuuhuone, jonka lattialle korruptiolahjani pääsi. Aion säilyttää siinä kaukosäätimiä, ne eivät irtonaisina ole mikään varsinainen huoneen kaunistus.


Kassin nappaan kohta toiseen käteeni ja toiseen jotain herkkuja ja sukellan tyttökotiteatteriini katsomaan Pan Amia.


Ensi viikolla lupaan käyttää ainakin kahtena päivänä jotain muita kenkiä. Ja ottaa kuvia todisteeksi. 

P.S. Toivottavasti kaikilla teillä äideillä on ollut oikein ihana päivä! Aamulenkillä ainakin näin niin paljon miehiä lasten kanssa ulkoilemassa, että aika moni teistä on saanut ainakin oman, rauhallisen aamuhetken. Omaa äitiäni muistin Iittalan kirkkaalla Vitriinillä. Lahjominen tapahtui vanhempieni mökillä, jossa syötiin paistettuja ahvenia ja jälkkäriksi mansikkakakkua. Päivä oli siis ihana näin tyttärenkin näkökulmasta. :)

9 kommenttia:

 1. Meillä on pienten ja isojen jalkojen kengät Tinen koreissa ja se on toiminut (siis ainakin tennariosastolla). Matalista koreista löytyy pipot, hanska ja lippikset. Toimii, voin suositella :)

  VastaaPoista
 2. Olen aina sanonut miehelle ehdottoman ein kun tämä on ehdotellut telkkaria makuuhuoneeseen, mutta nämä sun tyttökotiteatterikuvaukset alkaa kyllä saada pikku hiljaa minutkin heltymään :D.

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sulla ja mukavan harmoninen ja raikas värimaailma! Tykkäsin muuten noista teidän veneastioista, joten ajattelin kysyä, että mistä olet ne hankkinut? Olen koittanut etsiä meille jotain veneeseen sopivaa mutta vaihtoehdot tuntuvat olevan melko vähissä.

  VastaaPoista
 4. Hehhe, teillä tosiaan tykätään valkoisista tennareista! Terveisin eräs, jolla tänään juuri jalassa valkoiset conssit :D

  VastaaPoista
 5. Meillä on sama ongelma tossuläjien kanssa..Miehen sirot 46 kokoiset tossut vievät lattiatilan eteisestä eikä se mokoma millään laita talvikenkiään pois. Ja tossuni ja ballerinani on survottu ties mihin..
  Pitääkin kokeilla tuota naulakko ideaa käsilaukkuihin.Niitä ei taikauskoisen äitini mukaan saa pitää lattialla :)

  VastaaPoista
 6. Kas, kun kävi niin onnekkaasti, että sain äiteinpäivälahjaksi ihanan laukun, niin sehän vaatii seurakseen uudet kengät. Tämä onkin siis sen sortin kenkälupaus, että aion lähipäivinä saada uudet nudet kengät!

  Mama L

  VastaaPoista
 7. Hei! En ole ennen kommentoinut, mutta nyt (taas) osui niin hyvin nämä sinun juttusi, että on miltei pakko. Mikä idea tuo kenkäkorit! Kiitos. Minullekaan ei ole tullut vastaan hienoa kenkätelinettä, joten eteisessä vallitsee kenkäkaaos.
  Minäkin annoin äidille kirkkaan Vitriinin, se on kyllä kaunis. Sellainen pitää laittaa omallekin toivelistalle!

  Satu

  VastaaPoista
 8. Tosiaan on noita valkoisia tossuja kertynyt :) Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 9. Mii: Jes, hyvä kuulla! Eli nyt sitten vain korikaupoille Bulevardille. :)

  Tessa: Hihii! Tyttökotiteatterissa tärkeintä on, että kauittimet ovat pienet ja huomaamattomat ja että ne saa sijoitella estetiikka prioriteettina eikä jokin hitsin optimaalinen surround-kokemus. :D

  Vellamo: Kiitos kovasti! Ja tervetuloa! :) Meidän veneastiat on Marnelasta. Ollaan oltu niihin kovasti tyytyväisiä, kestävät konepesunkin. (Me tuodaan välillä niitä kotiin pestäväksi, jos retki on ohi, eikä jakseta alkaa tiskata.)

  Celina: Valkoiset Consit valloittaa maailman! :D Tosin mä tsemppasin tänään ja laitoin muut kengät.

  Maisie: Eikös käsilaukku lattialla tiedä epäonnea raha-asioissa? Eli ilman muuta naulakkoon. :D

  Mama L: Onnea kenkäostoksille, toivottavasti löydät jotain ihanaa! Laukku oli kyllä todella kaunis. :)

  Satu: Kivaa, että sullekin oli tästä oivalluksesta hyötyä! :) Ja Vitriinit on tosiaan kauniita, mullakaan ei ole yhtään, mutta mieli tekisin. Tykkäisin sellaisesta pienestä kirkkaasta yöpydällä, voisin laittaa aina sormukset siihen yöksi. :)

  Pandice: Hehee, tunnustan! Mun miehellä ei ollut yksiäkään Converseja, kun me tavattiin, mutta nyt ne on sen suosikkeja myös. Kivaa viikkoa sullekin!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!